Либърти Рос се възроди като "феникс от пепелта"

Актрисата се сдоби с чифт рога от бившия си съпруг, прехласнал се по Кристен Стюрт
20 мар 2013 16:58,
1
Либърти Рос се възроди като "феникс от пепелта"
Снимка: сп.Net-а-Porter

За Либърти Рос не се знаеше много преди да се разрази скандалът с изневярата на съпруга ѝ – режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, с актрисата Кристен Стюарт.

За период от около три-четири месеца през лятото на миналата година името на Либърти не слезе от заглавията на всички таблоиди. След тази буря в личния си живот г-жа Рос се разведе с неверника, от когото има две деца и се завърна да живее в родната Великобритания.

Всъщност преди да стане медийна личност, Либърти е успяла да направи суперуспешна кариера като модел, като е дефилирала за Dior още на 19 години. Наскоро тя направи своето грандиозно завръщане на модния подиум при представянето на новата колекция на дизайнера Alexander Wang.

Сега, след като всички знаем нейната тъжна семейна история и след като се чудим как Робърт Патинсън прости на Кристен забежката, а г-жа Рос не успя да преглътне аферата на съпруга си, списание Net-a-Porter се фокусира върху модните предпочитания на красивата брюнетка.

Нейният стил не е толкова интересен като скандалния ѝ личен живот, но със сигурност има какво да научим от нея.

Тя споделя, че обича добре структурирани силуети, които я карат да се чувства силна жена. Харесва панталоните на Tom Ford, роклите на Alexander McQueen и обувките на високи токчета на Azzedine Alaia.

Вижте кадрите със свободната и силна жена Либърти в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Варненче преди 11 години
Тази снимка аз я пратих на грухтарите. Фона естествено е пущиняка в Кипър :)