Крис Пайн – пречистен и необвързан

Актьорът се раздели с гаджето си и мина на зелен сок за няколко седмици
13 май 2013 15:03,
1
Крис Пайн – пречистен и необвързан
Снимка: сп. Out

След като се появи в априлския брой на сп. Esquire, актьорът Крис Пайн печели симпатии и обожателки и от страниците на сп. Out. Синеокият хубавец демонстрира патриотизъм, обличайки дънково яке на Ralph Lauren с принтове на американското знаме. Актьорът е пропуснал и да се обръсне, като наболата брада прави вида му по-мъжествен и опасен.

В броя Пайн позира пред фотографа Нино Муноз, а дрехите, които сменя, са на марките Todd Snyder, Calvin Klein, Topman, Marc Jacobs и Dior Homme.

В дългото интервю за медията актьорът говори за последната си роля във фантастичния филм „Star Trek Into Darkness", както и за колегата си Закари Куинто, който официално си призна своята хомосексуалност.

„Много съм щастлив за него. Наистина е страхотен. И Джонатан, с когото излиза в момента, е чудесен мъж. Закари е добър човек и невероятен актьор и те са фантастична двойка", споделя Крис.

Самият Пайн също демонстрира талант, който изглежда се предава от поколения в семейството му. Звездата е трето поколение актьор и признава, че невинаги е знаел с какво точно иска да се занимава. Неговата баба Анн Гуин е била кралица на хорър филмите, а татко му Робърт работи в телевизията. Майка му също е била актриса, преди да стане терапевт.

Преди да застане пред камерата, Крис е постъпил в колеж, като в студентските си години е обичал да се разсейва от книгите и да се мотае със състуденти. „Казват ти, че трябва да се учиш добре, но никой не те учи да откриеш собствената си страст", разкрива актьорът.

След като завършва, той участва в няколко телевизионни предавания като гост, докато не прави своя дебют на големия екран в романтичната комедия The Princess Diaries 2 (Дневниците на принцесата, 2004) и намира своето истинско призвание.

32-годишният Крис признава, че едно от предизвикателствата да си актьор е, че винаги трябва да изглеждаш добре и във форма. Повечето му колеги прекарват доста време във фитнеса или плащат на треньори да им преподават йога, бокс или тенис. „Всичко е заради суетата", казва хубавецът.

Пайн тъкмо е привършил 3-седмичния си детоксикиращ режим, който е включвал огромни количества зелен сок и разкрива, че се чувства страхотно.

Освен здравословната промяна в живота му Пайн промени и личния си живот. Миналия месец актьорът скъса с манекенката Доминик Пийк. Синеокият актьор от хита "Шпионски свалки" имаше връзка с модела на Sports Illustrated от 2011 година досега. Двамата направиха своя дебют като двойка на червения килим на филмовия фестивал в Кан, Франция, през май миналата година. Според слуховете техният романс е приключил по взаимно съгласие.

Вижте фотосесията на прелестния Крис в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Гица преди 10 години
Яла тука момко, да те пречистя едно хубаво с домашна ракийца, какви са тез зелени сокове ; )