Аз просто съм му приятелка, но с чифт гърди!

Кейти Пери се обяснявала на Кристен Стюарт, че няма любовни мераци към бившия ѝ
3 авг 2013 19:28,
8
 Аз просто съм му приятелка, но с чифт гърди!
Снимка: сп. Elle

Кейти Пери е щастливо обвързана с колегата си Джон Майер. Това обаче не попречило на актрисата Кристен Стюарт да ѝ поиска обяснение защо е толкова близка с бившия ѝ Робърт Патинсън. В новия брой на британското сп. Elle Пери призна, е се е опитала да убеди актрисата от „Здрач", че интересът ѝ Към Роб е просто приятелски.

През последните месеци Кейти често бе засичана от папараци в компанията на Патинсън. Двамата дори се оказаха зрители на една сватба, която породи спекулации, че приятелството им има и романтични нотки.

Всъщност приятелите на Пери се надяваха тя да стане гадже на Роб, който за втори път се раздели с невярната Стюарт около рождения си ден в средата на май. Тогава актьорът хвана брюнетката да си пише съобщения с режисьора Рупърт Сандърс, с когото му изневери.

Патинсън бе отчаян и потърси рамо, на което да поплаче, у дружката си Кейти Пери. Певицата се закле, че връзката им е чисто платонична и обясни в списанието, че се е наложило да пише смс-и на ревнивата Стюарт.

„Написах ѝ следното: „Знам какво виждаш из медиите, но знаеш също така, че никога не бих проявила неуважение към теб. Не съм такъв човек. Просто се опитвам да бъда приятелка за него. За съжаление обаче и аз имам чифт ц*ци".

Пери твърди, че не е имала любовни мераци към актьора, а и сърцето ѝ тогава туптеше за певеца Джон Майер, с когото се раздели за кратко през февруари тази година. Двамата обаче не издържаха дълго далеч един от друг и сега са заедно, по-влюбени отвсякога.

„Той се отдръпна и това бе момент на отрезвяване за мен. Осъзнах, че мога да загубя човек, когото обичам и трябваше да се справя с доста свои колебания и проблеми, типични за повечето жени. Може да си силен в един аспект от живота си, но покорен в друг", сподели за връзката си с Майер дамата.

Покрай провала на брака си с Ръсел Бранд Пери е разбрала, че ѝ харесва да предизвиква мъжете. „Но нямам желание да опитомявам никого. Самата аз съм доста дива", допълни веднага тя.

Вижте фотосесията на дивата Пери, която в Elle изглежда доста женствена и нежна в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
минотавър преди 10 години
То така една бивша ми каза,че с един т....ъпак били само приятели.Пък после се оказа,че по приятелски му е смукала някои части от тялото.Само се чудя жените като ги говорят тези неща дали наистина си вярват.
3
5
 
13
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Прочетох само 2 реда от тва ла*но и се почуствах все едно къци въпцаров и лили иванова , заедно със замузеняка превел това падение на буквите ...ми правят малки дупки в мозъка и пускат въздух под налягане вътре ...
2
11
 
4
 
! Отговори
paci преди 10 години
tolkova sa smuchani che sa stanali na stafidi
1
17
 
11
 
! Отговори
FELIKCн преди 10 години
къде и са ГЪРДИТЕ НА ТОЗИ ***