В имението на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Вижте зашеметяващия дом на знаменитата двойка
10
В имението на Том Брейди и Жизел Бюндхен
Снимка: curbed.com

 Том Брейди е една от големите звезди на американския футбол, а Жизел Бюндхен е най-богатият топмодел в света. Двамата са семейство от няколко години, а от това лято ще се радват на реновираното си луксозно имение в Ел Ей.

Брейди и Жизел придобиха въпросното имение преди три години за „скромната" сума от 20 милиона щатски долара, но досега къщата търпеше основен ремонт.

Нейният разточителен нов интериор вече е готов и дори в интернет бяха публикувани негови снимки в едър план. Благодарение на тях сега вече ще имаме някаква представа за това какъв е животът на една от най-красивите, щастливи, успешни и влюбени двойки в света.

Както можете да видите и както може да се очаква, дизайнът на имението е елегантен, но не е екстравагантен, подобно на домовете на други известни личности. Къщата донякъде прилича на средновековен замък, но е решена доста модерно и премерено. Всяка от 8-те стаи изглежда обзаведена удобно и комфортно.

Имотът е с разпъната площ от 2000 кв. м. Към него има басейн в стил лагуна, двуетажно фоайе, библиотека, винарска изба и гараж за шест автомобила.

За съжаление Брейди играе футбол доста на север, тъй като е куотърбек в отбора „Ню Инглънд Пейтриътс", които са базирани в Бостън. Така че той ще може да пребивава в слънчевия си дом в Лос Анджелис едва няколко месеца в годината.

Междувременно стана ясно, че докато е протичал ремонтът на къщата им в Ел Ей, Брейди и Бюндхен, чието общо състояние възлиза на около 400 млн. долара, са започнали да се оглеждат за нов дом в Ню Йорк. Красивата бразилка наскоро е била забелязана да оглежда имоти в Манхатън.

Вижте дома на Том и Жизел в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Silver преди 10 години
"За съжаление Брейди играе футбол доста на север, тъй като е куотърбек в отбора Ню Инглънд Пейтриътс", които са базирани в Бостън. Така че той ще може да пребивава в слънчевия си дом в Лос Анджелис едва няколко месеца в годината."Не знаех, че Бостън е на север от ЛА. Явно двете крайбрежия на САЩ вече ще се наричат north side и south side :)
9
3
 
3
 
! Отговори
демоникрация преди 10 години
живеем в време когато човешката личност като творец интелект не е от значение, от значение е провтотия , селикон, простащина, откровна простащина , и нагли простаци.. за пример родният тиквунек, не че и другите са хубавци..
8
4
 
2
 
! Отговори
M преди 10 години
Ееее, спирам да ги мисля тогава.
7
3
 
3
 
! Отговори
ТоранагаСама преди 10 години
Нищо чудно няма. Само годишната заплата на Брейди е 26.5 милиона долара, а общият им доход е сигурно 60-70 милиона годишно. Все едно някой да изкарва 60 000 евро годишно и да е някакъв супер лукс да има собствен апартамент, но даже и това не е правилно сравнение. Имаш крава - пиеш млеко.
6
4
 
3
 
! Отговори
Гюнтер преди 10 години
E, тия двамата направо са се оляли...Снобари прости...
5
3
 
9
 
! Отговори
t-rock преди 10 години
Що е толкова малко туй имение? :D а аз се радвам на някаква кибритена кутия 70кв. Е честно ли е?
4
4
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Не бойте се - както се случва в 100% от случаите, идилията продължава, докато на Том му писне да гарира на Жизел в задния двор и за разнообразие заплоди готвачката, а пък Жизел на му налупи рогата с някой с по-дебел портфейл. Следа нов рекорд за развод на стойност 400 млн. и зрелище за тълпата.
3
3
 
16
 
! Отговори
999 преди 10 години
Топ модел и футболист.... Пари от крака и тяло.
2
4
 
11
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Ето къде отива увеличението на тока в България...
1
3
 
6
 
! Отговори
123 преди 10 години
И това от чехлички в мола :Д

Спонсорирани публикации