Робин Райт лети на крилете на щастието

Бившата съпруга на Шон Пен споделя, че най-накрая е намерила щастието
21 фев 2014 08:22, Мария Дуковска
3
Робин Райт лети на крилете на щастието
Снимка: сп.Capitol File

В последно време съдбата е много добронамерена към Робин Райт. 47-годишната холивудска блондинка съживи не само кариерата си, но и личния си живот. През 2010 година тя се разведе със звездата Шон Пен (баща на двете ѝ деца Хопър и Дилън), но това не само не я съсипа, но ѝ отвори възможности за нова любов.

В момента актрисата е сгодена за 33-годишния свой колега Бен Фостър, който е с цели 14 години по-млад от нея, но това не притеснява нито един от двамата. Освен това наскоро Робин спечели първата за своята кариера награда „Златен глобус" за най-добра актриса в телевизионен сериал-драма за шоуто „House of Cards", където партнира на Кевин Спейси. Тя беше номинирана и за награда "Еми" за същата роля.

Ето и няколко акцента от последното интервю на Робин за списание Capitol File:

За своята награда „Златен глобус", която получи през януари: "Все още съм в шок, че получих наградата. Наистина, дори не си бях подготвила реч, защото наистина си вярвах, че няма начин да спечеля точно аз. Дори когато чух името си, първата ми реакция беше, че са се объркали."

За любовта си към Бен: „Той е първият мъж, който някога ме е канил на среща. Никога преди това не бях излизала на истинска среща, въпреки че през почти целия си съзнателен живот съм била омъжена."

За успешния си сериал „„House of Cards", чийто втори сезон започна да се снима: "Изпълнителният продуцент на сериала Дейвид Финчър ни уплаши, че ще ни върже и одере, ако разкрием и детайл от новия сезон. Заклети сме да пазим всичко в тайна! Единственото, което мога да кажа, е, че моят образ в сериала (тя е съпруга на сенатор) не се основава на характера на Хилaри Клинтън, както много хора смятат."

За да видите снимките на Робин, влезте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пак стари новини.... втория сезон вече излезна целия. Много добър сериал!
1
8
 
37
 
! Отговори
а, така преди 10 години
Браво, Робин,наборке, а, дано твойто щастие се мултиплицира и се отърка и в мен ;) поздравления за щастието, мила, бъди все така засмяна и обичана.