Адам Лавин планира мексиканска сватба

Щастливото събитие ще е след няколко месеца
30 май 2014 16:05,
5
Адам Лавин планира мексиканска сватба
Адам и Бехати Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дълго време Адам Лавин бе смятан за женкар, след като сменяше една след друга красиви модели. През месец юли миналата година обаче певецът се сгоди за Бехати Принсло и явно нещата наистина са много сериозни. Говори се, че двойката иска да се ожени в Мексико.

Сватбата трябва да се състои в Кабо Сан Лукас след няколко месеца. След това Адам и моделът на Victoria's Secret ще се отправят към родината на красавицата Южна Африка, за да отпразнуват щастливото събитие с близки, които не са успели да присъстват в Мексико.

25-годишната Бехати наскоро призна, че вече има сватбена рокля. „Тя е бохемска, много плажна. Много като мен“, сподели красавицата.

От своя страна 35-годишният Адам направи ергенско парти миналия петък в Лас Вегас. Преди време певецът сподели, че никога не е имал намерение да се жени, но неговата любима е променила решението му.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
Жена преди 9 години
До АнонименЯвно яко те тресат комплексите, ако беше готин, талантлив и богат като него щеше и ти да правиш сватба в Мексико, вместо да плюеш всички и всичко от коптора си! :)
1
2
 
1
 
! Отговори
ти кво предлагаш?! преди 9 години
До Анонименда, само *** и проруски донбази...ай спрете вече!