Под чаршафите с Лана Дел Рей

Певицата сваля дрехите за американския Maxim
Обновена: 2 дек 2014 10:04 | 2 дек 2014 10:04, Мария Дуковска
10
Под чаршафите с Лана Дел Рей
Снимка: Maxim US

Лана Дел Рей успя да привлече вниманието на хората със своята музика, характеризираща се със специфично и уникално звучене. Тя не е толкова масов продукт, както много други поп певици. А и защо ѝ трябва да следва утъпкания и клиширан път на останалите звезди, след като да бъде себе си и да се откроява ѝ носи достатъчно любов от страна на почитателите?

Преди няколко месеца на пазара излезе новият албум на Лана Дел Рей - „Ultraviolence“, който спечели както възторжените отзиви от феновете, така и от критиката. Логично, певицата се появи на кориците на много списания, за да разкаже за своя нов музикален проект. Сега Лана Дел Рей провокира от страниците на американското списание Maxim.

Секси фотосесията с нейно участие е поместена в декемврийско-януарския (2014-2015 година) брой на изданието, а красавицата позира, покрита само с чаршаф.

Ето и какво споделя талантливата певица в новия брой на списанието:

За това, че е сменила цвета на косата си: „Когато направих косата си по-тъмна, не знам защо, но хората погледнаха на музиката ми по-сериозно“.

За това, че се е преместила от Ню Йорк в Калифорния: „Имах любовна афера с Ню Йорк. Обичах цялата история, която вървеше с него, ранните години на 60-те, Боб Дилън и ерата на бийт поезията. Сякаш търсих това артистично възраждане“.

За промените в нейната кариера: „За мен наистина нямаше преоткриване. Това е по-скоро интерпретация на други хора. Чувствам голяма приемственост между всички мои песни и видеоклипове“.

А сега посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте част от провокативните снимки на Лана Дел Рей за американското списание Maxim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Лана Дел Рей е най-тъпата певица на света.
8
6
 
0
 
! Отговори
мераклия преди 9 години
ох, на таз кака фотошопа да й..
7
0
 
4
 
! Отговори
men преди 9 години
До 5-ти : само да ти обърна внимание, че се казва големи, а не голЯми.Справка учебник по български език за 6-ти клас....А колкото до техниката на снимане-всеки си решава сам!
6
4
 
2
 
! Отговори
Мръсник преди 9 години
Под чаршафа мирише на потно животно.
5
1
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Това е грешка на фотографа. Никога не трябва да се снимат краката пред тялото, защото изглеждат непропорционално голями.
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аве тая носи 80ти номер обувки - или е забравила да свали плавниците и да се гръмнат ониа дето са я гримирали като миеща се мечка-енот
3
4
 
5
 
! Отговори
хммм преди 9 години
хора не си правете труда да отваяте онзи сайт, на плажовете по нашето черноморие и без Максим, може да видите повече. Една снима е 3 пъти сложена от общо 6, аз разбирам че не трябва да се слага много понеже списанието трябва да върви, но все пак, две статии изписани в два сайта, а това което хората го интересува нищо, надали повечето им пука за придадените и албуми. Новините отражение на политиката в държавата ,,много нещо за нищо,,
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с това моме моим да скинем чаршафа.
1
5
 
8
 
! Отговори
Рязан Кольо преди 9 години
Ам що не и се вижда търлъка или поне трътката?

Спонсорирани публикации