Брадли Купър иска да свие "семейно гнездо" в Лондон

Ще заживее заедно с приятелката си Суки Уотърхаус
2 фев 2015 16:45,
4
Брадли Купър иска да свие "семейно гнездо" в Лондон
Снимка: Getty Images

Американският актьор Брадли Купър търси апартамент в Лондон, в който да се нанесе заедно с приятелката си, британската актриса и модел Суки Уотърхаус, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Номинираният за "Оскар" за ролята си в "Американски снайперист" Купър ще се премести в британската столица през май, когато започва 12-седмичното му участие в постановката "Човекът-слон" на Уест Енд.

"Брадли винаги е мечтал да играе на лондонска театрална сцена. Престоят му в Лондон също така ще му даде възможност да заживее със Суки", казва за в. "Сън" източник от обкръжението на актьора.

40-годишният Брадли Купър и 23-годишната Суки Уотърхаус имат връзка от февруари 2013 г. За пръв път се заговори, че двойката търси "любовно гнездо" миналата година. Тогава Купър и Уотърхаус се оглеждаха за дом в района на Лос Анджелис, за да бъде актьорът близо до майка си Глория.

Суки Уотърхаус преди е споделяла, че е готова да заживее с Брадли Купър, още повече след като получи одобрението на майка му. Актьорът, от друга страна, не крие, че вече иска да има деца и че това ще бъде следващата голяма стъпка в живота му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Честно не разбирам що за новина е тази? Хора с такива яки кинти като Брадли Купър, пък и тази Суки, могат в която да е точка на земното кълбо да си свият "семейно гнездо" без никакви проблеми. Иначе са страхотна двойка и двамата, много готини :)))
1
1
 
7
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Още една сълзлива история...!Моля подайте ми една кърпичка, и без това днес е 02.02!