Брадли Купър и Суки Уотърхаус разделени на Св. Валентин

Моделът избра да се забавлява с приятелки вместо с гаджето
16 фев 2015 20:16, Мария Дуковска
2
Брадли Купър и Суки Уотърхаус разделени на Св. Валентин
Суки сама в деня на влюбените; Снимка: Instagram

Свети Валентин е ден, в който двойките би трябвало да бъдат заедно. Не така обаче се стекли нещата за номинирания за "Оскар" Брадли Купър и Суки Уотърхаус. Докато британската чаровница се забавлявала с приятели на езерото Остин в Тексас, актьорът прекарал студен и самотен празник в Ню Йорк.

40-годишният Брадли бил забелязан да се разхожда сам по улиците на мегаполиса, облечен в лежерно, спортно облекло. В момента холивудската звезда живее в Ню Йорк, защото участва в пиесата на Бродуей „The Elephant Man“.

От друга страна, приятелката на Брадли Купър от две години насам, 23-годишната Суки, прекара Деня на влюбените в компанията на свои приятелки. Това показва поредицата от снимки, които тя публикува в профила си в Instagram.

На всички тях изглежда, че моделът определено се забавлява и ни най-малко не е тъжна заради отсъствието на своя любим. Дали това е знак, че двамата вече не са двойка, или просто са принудени да бъдат разделени на 14-и февруари, само времето ще покаже.

Брадли и Суки започнаха връзката си през февруари 2013 година. Наскоро пък се появи информация, че актьорът и чаровната британка планират да заживеят заедно, докато Купър играе в същата пиеса, само че в Лондон в продължение на 12 седмици.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боли *** фара за тия , даже не ги знам кой са