Лейди Гага впечатли най-много зрителите на "Оскар"-ите

Около 214 хил. души на минута коментирали изпълнението й
24 фев 2015 12:45,
8
Лейди Гага впечатли най-много зрителите на "Оскар"-ите
Снимка: Reuters, архив

Един от най-запомнящите се моменти на отминалата церемония за наградите "Оскар" е появата на водещия Нийл Патрик Харис на сцената по бели слипове и черни чорапи, пародирайки сцена от филма "Бърдмен".

Най-обсъжданият в социалните медии момент от шоуто обаче е изпълнението на Лейди Гага, предаде Ройтерс. Ексцентричната звезда изпя потпури от "Звукът на музиката" в чест на 50-годишнината на хитовия филмов мюзикъл, преди в края на изпълнението й на сцената да излезе звездата на лентата Джули Андрюс.

По данни на компания "Нилсен" в социалната мрежа Фейсбук 21 милиона души са разменили или коментирали 58 милиона съобщения за наградното шоу. Изпълнението на Лейди Гага е обсъждано от около 214 000 глобални потребители на социалната мрежа в минута.

Участието на ексцентричната поп звезда на "Оскар"-ите е предизвикало оживление и в Туитър. В минутата след края на изпълнението й компания "Нилсен" е отчела около 60 000 туита, което го прави най-обсъждания момент от шоуто и в тази социална мрежа. Със 129 000 споменавания Лейди Гага е станала най-обсъжданата в Туитър сред знаменитостите, присъствали на 87-ата церемония за най-престижните киноотличия в света.

В САЩ 13 милиона души са прочели 5,9-те милиона туита за наградите "Оскар".

В сайта за фотосподеляне Инстаграм най-много харесвания е събрала снимката на актьора Ансел Елгорт с неговата дама на "Оскар"-ите - майка му.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
SIMONA преди 9 години
eee da vi se neznae kakvi ste razbira4i, dobre si e, ne moje vse da sa top modeli, bogata, talantliva, pianist kakto kazaha po nadoly i svadba 6te pravi
6
1
 
2
 
! Отговори
почитател преди 9 години
simpatichna e, pozitivna i pee qko
5
1
 
4
 
! Отговори
SnapOut преди 9 години
Силно казано е грозна. Просто е обикновено момиче, не е красавица, ама и грозна не е. Поне има глас, започна да зарязва повръщаното, пържолите и яйцата и сега май ще пее. Бях гледал и изпълнение на пиано, наистина е добра
4
1
 
8
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
До Анонимен Аз не намирам Леди Гага за грозна,а има и глас.Вие вакво имате ,анонимен?
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви ръкавици бе N2, да не гледаш нещо друго?
2
6
 
1
 
! Отговори
отврат преди 9 години
Отвратителна с тези червени гумени ръкавици..На убиец или Великият Инквизитор ми прилича...Навремто ( преди около 60 години така обличаха инквизитора в Тоска ми се струва..)
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
grozna e, no ima glas.