Алисия скочи срещу доноси на Николета

Нормално е Валери да се интересува от сина си, заяви тя
15 мар 2015 15:40, Александър Попов
40
Алисия скочи срещу доноси на Николета
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Алисия скочи срещу медийни публикации, които я вкарват в интрига. Макар и да не споменава името на Николета Лозанова е ясно, че атаката е насочена срещу плеймейтката.

Още по темата

"Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник. То не бяха операции, то не бяха истори, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори до там, че взеха чужда снимка и направиха "ексклузивен материал" за мен и, естествено, любимото - да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов... Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива. Всичко си има граница! Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко! От там нататък личният живот на Валери не ме интересува - всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена. И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти", възропта Алисия във Facebook.

Преди няколко седмици изпълнителката се раздели с дългогодишното си гадже - вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Двамата запазиха добрия тон след като скъсаха, а и това не бе първата им раздяла по време на 4-годишната връзка. Затова и в шоусредите се шушука, че двамата могат да се съберат отново.

Николета пък е в развод с Валери Божинов, като самият футболист потвърди, че любовта между двамата е угаснала.

Другата любопитна версия е, че тръпката между Лозанова и Михайлов още съществува и нищо чудно да възродят връзката си. Независимо, че футболистът наврето сравни плеймейтката с трабант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая добре че не е в Испания, че ще разведе и Меси с жена му за да му гепа кинтите.
8
1
 
28
 
! Отговори
messi преди 9 години
Господи, моля Ти се, накажи ги !!!!!
7
9
 
33
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Алисийо, ***, разпоретино, стига ни занимава с жалката си особа и с оня алкаж- малката перука дето като баща си по цял ден се налива с уиски.
6
0
 
35
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
балканска сапунка !
5
13
 
16
 
! Отговори
Награда Пулицър преди 9 години
Местя го;)))Инак Никулетка е шукаритетна мома хсхсхс
4
0
 
40
 
! Отговори
хъ-хъ-хъ преди 9 години
тия ако ги пуснат на ринга, ще са по-интересни от Кличко-Пулев
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я им дайте по една мотика 8-ми номер и да ходят да копат,стига са се чекнали по чалготеки и стадиони!Ни песните им като песни,ни футболът им като футбол!
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писна ми от тези кукумявки,от Валери *** и Малката Перука!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лозан Николетов решил да изненада половинката си Николета за 8-ми март, като я завел на гости в къщата на Малката перука и Алисия. Хапнали, пийнали, и към полунощ се изпонапили и се повторил незнайно защо старият сюжет- да си наеб.т бившите половинки като диви.Български светски живот братче.

Спонсорирани публикации