На Рейчъл Макадамс й се иска да бъде лошата

Актрисата споделя, че вече не иска роли на сладурани
13 май 2015 20:12, Теодора Драгоева
2
На Рейчъл Макадамс й се иска да бъде лошата
Снимка: Marie Claire

Рейчъл Макадамс краси корицата на американското издание на списание Marie Claire (юни/2015). Макар на снимките да е същата чаровница, която познаваме от филмите „Сватбен обет“, „Шерлок Холмс“, „Сутрешен блок“ и „Ловци на шаферки“, тя твърди, че вече иска да се разграничи от това свое амплоа.

Канадската актриса с най-впечатляващите трапчинки в Холивуд, в момента е звезда на сериала на HBO „Истински детектив“, където играе ченге.

Преди 11 години (след хита „Тетрадката“) хората я обявиха за новата Джулия Робъртс, но всъщност Рейчъл не е особено заинтересована да бъде филмова звезда, а по-скоро иска да играе роли, които са предизвикателство за нея самата.

Ето и какво споделя за новата си роля 36-годишната актриса:

За ролята си на жена детектив: „Обичам да изследвам образи, които са толкова различни от мен самата. Това проучване се превръща в обогатяване на моя собствен характер. Като че ли ставам по-толерантна и проявявам повече разбиране към нещата, които иначе ми изглеждат странни.

За участието си в „Истински детектив“: „Радвам се, че в това шоу не играя ролята на приятелката или на съпругата на главния герой. На моята героиня не ѝ пука за мнението на другите, защото знае, че не носи отговорност за чувствата на другите. Тя не се опитва да бъде очарователна, не се старае да бъде симпатична, което ми се струва малко по-човешко.“

За това, че е искала да промени кариерата си след „Тетрадката“ и „Ловци на шаферки“: „Трябваше да си направя преоценка и да реша какво искам от този успех и какво очаквам да ми се случи в бъдеще. Вече предпочитам ролята на отрицателния герой.“

За да видите снимките на Рейчъл, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как да бъде лошата, след като лицето й има вид на жертвата на лошия?