Любимата почивка на Дауцен Крос

Супермоделът разкрива своята мечтана почивка
19 юли 2015 17:57, Теодора Драгоева
6
Любимата почивка на Дауцен Крос
Снимка: Vogue

Все още се възстановяваме след зашеметяващите уроци по плажен стил, които взехме с Дауцен Крос. Красивата фотосесия за Vogue, Париж намира своето своеобразно продължение със специално интервю относно любимите модни и козметични навици на холандската красавица.

Така и така винаги сме се чудели как изглеждат актуалните лица на модната индустрия на плажа и какво всъщност обичат.

Е, отговорите на тези въпроси можем да получим само и единствено от самите тях. Затова използваме момента за разгар на лятото, за да почерпим малко вдъхновение.

Освен, че ще се порадваме още малко на страхотното ѝ тяло, ще разберем и как един от най-известните супер модели прекарва мечтаната си почивка по морските крайбрежия.

Коя е любимата ти дестинация за почивка?

Плажът. Печенето на слънце, крака в пясъка и морски бриз в косата ми с успокояващия звук на вълните, които се разбиват на фона – няма нищо по-добро. Обичам морската почивка.

Как се грижиш за кожата и косата си през лятото?

От началото на моята кариера като модел, винаги използвам слънцезащитен крем с фактор SPF 30 за кожата. Лесно е да се забрави, че UV лъчите и солта заедно са много дехидратиращи за косата. Затова, след като съм се къпала в морето, изплаквам косата и незабавно нанасям защитен продукт по цялата дължина. Също така се опитвам да пия много вода докато съм на плажа, за да се поддържам свежа и хидратирана.

Спортуваш ли на плажа или предпочиташ да си почиваш?

За тези, които ме познават, знаят, че обичам спорта и не мога да стоя на едно място. На плажа обичам да плувам и да карам падъл борд. Искам да се науча и да карам сърф един ден.

Без кой спортен аксесоар не можеш да живееш през лятото?

Без моето въже за скачане. Толкова е забавно и дори не осъзнаваш, че тренираш. Лесно е да го носиш и използваш навсякъде (хотелската стая, басейнът, градината) няма оправдание да не се тренира.

Можете да видите красавицата на нейната морска почивка в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Подкрепям мнението ти! Поне по отношение на външната красота безспорно Даутцен е съвършена, а и много жени с подобна на нейната красота си избират по-тъмни (чернокоси, чернооки и т.н) мъже, които дори да са с бяла кожа пак надделяват с гените си и в крайна сметка резултатът е едно невзрачно детенце.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много намръщена тая Дауцен, сякаш не е на почивка а на...
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mai katerizata ne e podstrigala.