Нина Добрев в София... към нейните корени

Актрисата се похвали със снимка от родния й дом
Обновена: 4 сеп 2015 08:11 | 4 сеп 2015 07:50,
101
Нина Добрев в София... към нейните корени
Снимка: Instagram

"Обратно към моите корени", написа Нина Добрев в своя Instagram под снимката от стар аристократичен апартамент. Това е домът, в който тя е родена.

Жилището е на родителите на майка й Михаела, където обикновено Нина и брат й Александър отсядат, когато са в България.

 "Чудесен стил, много харесвам този тип обзавеждане", веднага коментираха фенове на звездата в мрежата. Някои от най-запалените дори я помолиха да организира среща с почитателите си.

Добрев пусна и клипче от разходките си из центъра на София. На него тя е запечатала улици и хора, които са я впечатлили в родния й град, който е напуснала едва 2-годишна, когато семейството й заминава за Канада.

Нина идва в България през няколко години на гости на баба си Ефи и дядо си Александър, родителите на баща й. В момента тя е в почивка, тъй като напусна "Дневниците на вампира" след шестия сезон на сериала, за да се фокусира върху нови проекти.

Преди да пристигне в София, Нина за кратко остана в Лондон в компанията на гаджето си Остин Стоуъл.

В социалните мрежи вече пълзят слухове, че холивудската звезда ще води 13-ото издание на Детската Евровизия на 21 ноември в зала "Арена Армеец". Любимката на тийнейджърите има опит с подобни грандиозни програми. Най-ярък пример за такива е WeDay, както и участието й в американския "Денсинг старс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
тука съм от години преди 2013 можеш да видиш и клип от 2014. На клип съм ти заснел къщата ми басейна ми къде живея квартала ми малко насам натам виж клиповете ми напиши пирамиди фараони днес.бгимам много и различни телефони какво сам си видял. а фотоапарата ми е сони с 1 инч сензор за подводни снимки но снимките на единия телефон са снимани с друг телефон и не са мого хубавиАко искаш да ми се обадиш да проверим кой къде е веднага ще ти оправя ориентацията ако имаш съмнения кой къде е. хаха
6
2
 
3
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
до 18НЕ разбрах как точно реши че съм ***, но ако толкова ти харесват коментарите ми ти давам пълен копираит върху тях продавай ги колкото искаш, каквото ти платят твое е хахахах подарявам ти коментарите ми за теб са всички пари които успееш да земеш за тях хахахатолкова сте оскотяли че на деформиран панелкажия *** и конспирации му се привиждат хахАйде тогава *** да дойдеш утре ако не вали да ти покажа къде се гмуркам и си пия мартинито сред райска съвършена красота, заповядай ела
5
1
 
5
 
! Отговори
ора от Норвегия преди 8 години
Сидни, първо не си осведомен като хората. Тя е дошла на почивка тука, не се е върнала, ама на тебе нали така ти изнася. Второ, като гледам продължаваш да си типичния българин - заядлив и ***, от ония дето карат S-класи а живеят в панелка в Люлин само и само да се покажат колко са "велики". Трето, факта,че се сравняваш с Левски доказва моите думи по-горе. Не разбирам едно нещо, като вече не си българин а си австралиец защо не пишеш на английски ами на тоя пропаднал език.Може пък да си турчин
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е жива и здрава.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидни, дори и съдбата ми да определила да съм беден, аз ще остана тук, моите деца ще се наричат българи, и всеки ден до последния ще съм щастлив че живея на тази земя.Винаги ще се радвам за тези които прославят страната си и се гордеят със своите корени. А ти си ***, който уж живее на по-добро място, но не пропуска шанса да *** в български сайтове. Отчаян си и нещо ти липсва - внимание!
2
1
 
4
 
! Отговори
онз преди 8 години
До от Сидни Ав$тралиясеменТирай специализацията си , че с тоя лаишки правопис ше додрапаш до "бизнесмена" с импрезата. по темата. какичката е дошла да оправи зимнината. може ако и остане време да и дрънна един телефон да дойде да ми обели патладжана. за кьопоолу , естествено.
1
0
 
11
 
! Отговори
цц преди 8 години
Мба на гости....сигурно има разни ниви за оправяне :)