Нина на български: Какво искате да ви кажа?

Водещите обожават да я карат да им говори на български
Обновена: 9 окт 2015 12:23 | 9 окт 2015 10:00,
36
Нина на български: Какво искате да ви кажа?
Снимка: YouTube

Родената в София Нина Добрев бе помолена да каже нещо на български в "Late Late Show" по американската телевизия CBS.

Звездата от "Дневниците на вампира" проговори на майчиния си език, макар и с поамериканчен акцент.  Чували сме Нина да говори развален български и в няколко епизода на сериала. Там главната героиня Елена (Катрин) също е българка.

Едва на две години Нина емигрира заедно със семейството си в Канада. Баща й Константин е компютърен специалист, а майка й Михаела – художничка.

В интервюта Добрев винаги заявява, че се гордее с българския си произход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
az преди 8 години
Който има желание, винаги ще научи децата си на български език. В градчето, където живеем няма българско училище и няма изглед да бъде отворено такова. С малко повече усилие, постоянство и настояване от моя страна детето ми се научи да чете на български и започна вече и да пише. Така, че ако вкъщи се говори на български, дори и да не се гледа българска телевизия, не виждам как така децата на българските емигранти забравят българския.
23
4
 
2
 
! Отговори
Mimi преди 8 години
Mnogo e jalko da zabravish koi i ot kude idvash !!
22
4
 
4
 
! Отговори
Ели преди 8 години
Съгласна съм с 30. Повечето хора от Американския шоубизнес се чудят какви далечни корени да си присвоят, за да изпъкват. Че Джони е индианец, Лео- италианец. На Никол Шерзингер прабаба и била с руски произход, та не спира да го повтаря, макар че самата не носи нищо руско в себе си. Спилбърг смята себе си първо за руснак, а после за Американец, макар че знае само броени думи на Руски.
21
7
 
7
 
! Отговори
Ина преди 8 години
Аз съм гледала нейно интервю, където я питат от къде е. Нейният отговор беше: "I am from Canada... Ah, and from Bulgaria also." Съвсем ясно е, че не желае да бъде свързвана с Българския си произход. Различният произход винаги е бил на почит в Американското кино. но тя си знае (Моника Белучи, Пенелопе Крус, Камерън Диаз, Олга Куриленко, Марион Котияр)
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КрайЕй това е положението-проклети да са тези,довели България до това и всенародната ни наивност!!Какъв срам,каква гордост?!-клишета на празен, показен патриотизъм,ШОУ някакво...
19
0
 
39
 
! Отговори
Край преди 8 години
Хубава като българка но вече американка. Всички дето не си дават сметка какво загуби българската нация последните 20г. да видят. Децата на емигрантите не са българи а са с български произход . След две поколения и това ще се забрави. Бях в Сащ на тържество на българи - дзупат хорца, децата обаче /а бяха много/не могат хляб да си поискат на български. Всеки политик съдействал за пръсването на българите по света трябва да изгние в затвора и да е проклет навеки.
18
0
 
14
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 8 години
"В интервюта Добрев винаги заявява, че се гордее с българския си произход."До този който пише, че я срам да казва откъде е.
17
0
 
2
 
! Отговори
хахах преди 8 години
Който не е гледал клипа да го гледа :) доста се посмях. Особено след Нина разговора хахах
16
2
 
3
 
! Отговори
Федор преди 8 години
То не че ние сме много по-стока, де. Ама понеже много години все ни , та сме се научили да оцеляваме, т.е. бързо да се ориентираме в обстановката и да бъдем хитри и находчиви. То и затова в нашия епос Хитър Петър е положителен герой. Единствено не си обяснявам защо въпреки тези качества, като цяло нацията чисто демографски отива на кино. Може би просто ни дойде времето...За съжаление имаме и лоши черти. Аз тук няма да пиша, ама който иска - да чете Атанас Буров - добре ги е описал.
15
0
 
7
 
! Отговори
Федор преди 8 години
И да обясня за срама. Не е срам, а е предпазливост. Та какъв е проблемът? Както казах - защото повечето са прости парчета. Слушат местните медии, които манипулират яко общественото мнение, а простите парчета отказват да мислят. И какво се получава - ТВ-то казва, че българите са мафиоти, които се занимават със страшни неща. А кажи сега, че си българин - местното парче няма да ти каже нищо директно, обаче в главата му веднага първата асоциация е мафия. И после срещаш само трудности и пречки.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФедорВсичко е до собственото мнение за това от къде идваш. Ако се гордееш с това хората срещу теб го разбират. Тези които са прекалено заслепени от собствените си персони (при това незаслужено) не те разбират ама то на тях има ли смисъл да им обясняваш. Когато си откровен и можеш да оцениш хубавото и лошото но честно и имаш срещу себе си човек който разсъждава по същия начин намирате общ език. Ако си комплексиран от произхода си и смао се хвалиш или плюеш... нищо няма д апостигнеш.
13
1
 
4
 
! Отговори
Федор преди 8 години
До 16:Еми то, брат, откъде идва репутацията им, че са ***? Вярно, тук-таме отвъд Океана си има гении, няма какво да се лъжем, обаче ако теглиш една "средна" средния американец няма да се окаже особено начетен...
12
1
 
9
 
! Отговори
От личен опит преди 8 години
Не вярвам ,че някой българин живеещ извън от България се срамува,че е българин.То е друго:Тук,"отвъд океана"/САЩ и Канада/рядко ще срещнеш обикновен човек да е чувал изобщо,че има държава с такова име.Та как се показва гордостта при това положение?Моля някой от критиците на Бг емигрантите тука да ми обясни.
11
3
 
20
 
! Отговори
Радва ме момичето преди 8 години
За разлика от мнго хора които след 3 ДЕНА на запад ( или изток) забравят българския тя не забравя корените си. Браво и на родители и също. А Минко дори и тук ли с полюциите си ужас :)
10
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не бих я карал въобще да ми говори, тя сама ще издава разни звуци на висок тон.
9
1
 
25
 
! Отговори
тома неверни преди 8 години
Мноого глупости прочетих тук.Разбира се,че се забравя езика.Говоря с децата си,коити не са били 6-7 години тук,понякога се затрудняват,да намерят нужната дума.Внуците говорят смесица-елоу чаша.Момето е излязло на 2,как ще знае перфектно.А ,че,има мекерета-Камелия Тодорова,помните ли я?Беше 1 година в Канада,и заговори с акцент тогава,по-големите помнят
8
17
 
7
 
! Отговори
Юрод преди 8 години
Абе защо българите като отидат в чужбина ги е срам да кажат, че са от България??? Тая я е срам, Гришан и той го е срам... Само Стоичков и Бербатов са показали любовта си към България....
7
3
 
7
 
! Отговори
Секс преди 8 години
Ало, Минко покойника, дявола да не е излезнал фас пауза. Я се потапяй в казана.
6
2
 
42
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
щом е била на две, цяло чудо е че въобще приказва български
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хехехех, това с оправянето на грима беше много добро, с глас се хилих :D