Кейт Мос заживя с младото си гадже

Супермоделът мина на агнешко - има връзка с 13 години по-млад мъж
21 окт 2015 21:40, Теодора Драгоева
4
 Кейт Мос заживя с младото си гадже
Кейт Мос; Снимка: Getty Images

Отскоро Кейт Мос се среща с доста по-младия от нея Николай фон Бисмарк. Говори се, че двамата дори вече живеят под един покрив – в дома на модела в северната част на Лондон, който тя делеше с бившия си съпруг Джейми Хинс.
По всичко личи, че романът между 41-годишната Кейт и 28-годишния потомък на канцлера Ото фон Бисмарк става все по-сериозен.

Заради 13-годишната си дъщеря Лила обаче, моделът все още действа по-предпазливо по отношение на новия си любим. По тази причина засега той е отседнал в изолирана част от лондонската къща на Мос.

Източник издаде пред вестник Sun: „Много хора знаят, че Кейт се среща с Николай, но тя запазва мълчание. Връзката им е много интензивна и той на практика живее в дома ѝ в Лондон, но в отделна част“.
Същият приближен до британския модел споделя още, че Николай има вещи и дрехи и в двете къщи на известната си любима, макар че официално не се е пренесъл при нея.

Кейт Мос започна новата си връзка само три месеца, след като стана ясно, че се разделя със съпруга си – 46-годишният музикант Джейми Хинс. Двамата сключиха брак преди четири години.

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне пуснете снимки на младежа да се види, че са еднояйчни близнаци двамата. Страшно много си приличат! Кетито е "убиец" отдавна, що се отнася до мъжете. Дано й провърви с тази връзка. Германците са сериозни мъже. А тука говорим и за един Бисмарк все пак, па макар и фотограф.