Карибски сексапил с Хана Дейвис

Бъдещата г-жа Дерек Джетър в гореща сесия
7
 Карибски сексапил с Хана Дейвис
Снимка: Maxim

Хана Дейвис е момичето, което ще краси корицата на списание Maxim този месец. Сексапилната годеница на пенсионираната бейзболна звезда Дерек Джетър прилича на карибска кралица в тази фотосесия.

Горещата красавица, която е бивша шампионка по тенис и плажен волейбол, в момента категорично е един от най-търсените модели в САЩ.

През изминалата година тя се превърна в истинска звезда, особено след като застана по бански на корицата на Sports Illustrated Swimsuit 2015.

25-годишната синеока блондинка споделя в изданието, че подобно на крехкия си външен вид, крие и крехка душа. „Аз не съм воин. Няма смисъл. Моята философия е да оставям другите да ми помагат и да се тревожат заедно с мен.“

За бъдещето си с 41-годишния Дерек, който е един от най-желаните ергени в Щатите, тя казва: „Исках да си намеря мъж, чието семейство е голямо и е важна част от живота му.“

Хана е родена и е израснала на остров Свети Тома, част от Американски Вирджински острови. В миналото Джетър е имал връзки със звезди като Марая Кери, Джесика Бийл, Минка Кели, Джордана Брюстър и Ванеса Минило, а от четири години е с Хана.

Вижте горещата сесия на Хана тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Хана Дейвис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Силикон преди 8 години
Сека кифла да слага силиконец и газ към максим
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пууу баси вълкодава, ще трябва да мандръсам мойта сега
3
2
 
9
 
! Отговори
Новокъщов преди 8 години
Не ракия,а синьо хапче трябва за тая!Не,че не ми става,а не ща да ми пада поне три часа ще я мъндрисам без да го вадя!Е по милост може да и купя тубе с вазелин,няма да ми припада в ръцете я!
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така е на половин кило става
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къв е тоа кръндел бе