Риана в мансарда точно под звездите

Вижте къде отмаря звездата във Виена
12 авг 2016 21:10, Петя Славова
0
Риана в мансарда точно под звездите
Снимка: архив, Reuters

Риана е звезда, която е свикнала да живее в лукс. Ето, че по време на участието й във Виена, тя се е погрижила за уюта и комфорта си.

Певицата има възможност да се отпусне след лудориите на сцената в царствен апартамент, за който пръска по $ 21 000 на нощ, съобщава Daily Mail.

Според TMZ, 28-годишната изпълнителка на „Diamonds“ е избрала да почива в пет-звездния Hyatt Park Royal в града, който могат да отседнат до 10 души.

За удобството си, певицата ще може да се шири в двуетажен мансарден апартамент с обща площ 820 кв. м.
Според сайта на хотела Hyatt, апартаментът се простира на пети и шести етаж на луксозната сграда и разполага и с впечатляващ четири тераси, намиращи се до четирите спални помещения.

На Риана и гостите й няма да се наложи да напускат уединението и комфорта на апартамента, за да се движат между етажите. Те ще могат да го правят със специално стълбище, свързващо двете нива.

The Royal Suite е достойно жилище за всеки монарх и дава шанс на обитателите му да се почувстват като истински крале и кралици, пише още изданието.

Притежава огромен L-образен диван, маса за хранене и множество покривни прозорци, Риана и нейните гости могат да се насладят и на прекрасна гледка към столицата на Австрия.

Ако пък се чувства твърде уморена, Риана може и да се оттегли в един от апартаментите с две спални, самостоятелни легла с кралски размери, мека мебел, вградени гардероби и самостоятелен санитарен възел. Обзаведени в модерен стил, но и с елементи на барока.

В същото време, ако звездата има енергия, може да я изразходи и в собствената фитнес зала към апартамента. От там може да се охлади на една от терасите, притежаващи и прекрасна гледка към града.

Вижте разкошното жилище в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ВиенаАвстрияимотРиана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари