Мишел Обама – съвършено стилна пред Vogue

Първата дама е пред обектива на Ани Лейбовиц
14 ное 2016 19:45, Петя Славова
17
Мишел Обама – съвършено стилна пред Vogue
Снимка: Vogue

Първата дама на САЩ Мишел Обама се снима за корицата на списание Vogue. Фотосите са публикувани на страницата на изданието в Instagram. Автор на снимките е легендарната фотографка Ани Лейбовиц. Това е третата фотосесия на първата дама на САЩ за американския Vogue. Тоалетите й са на Каролина Херера и Версаче.

Този път Мишел разказва за живота си в Белия дом, както и споделя начините, по които избира тоалетите си за важни събития.

Изданието проследява внимателно атмосферата при срещата с първата дама. Моментът вече е спокоен. Няма обиколки и пресконференции. Свършили са и държавните вечери, и церемониите по награждаване с медали. Има само една добре обзаведена къща, описва Vogue края на една епоха.

Според съпруга й Барак Обама, подобно на много от първите дами, тази роля е била натрапена и на Мишел. Съвсем скоро, обаче тя се превръща в силна личност и вниманието гравитира около нея. Президентът на САЩ си спомня и какво го е накарало да се влюби в съпругата си, а именно заради щедростта и чувството й за хумор, и самоирония.

Една от големите акции, с които сериозно се захваща госпожа Обама е да подкрепя семействата на военните и също така превръща здравословното хранене сред подрастващите в своя мисия.

Градината в Белия дом често бе запълнена от деца, които се грижат за различните зеленчуци, а редом с тях работеше и първата дама.

Мишел споделя, че за осемте години, в които пребивава в Белия дом, времето е станало доста по-топло, а това е повлияло на екосистемата, създадена с много усилие и труд.

А фактът, че прекарва много време сред млади хора, помага на госпожа Обама да усеща пулса на времето. Среща се предимно със студенти. Малко след влизане в Белия дом тя стартира и програма за наставничество за момичета в неравностойно положение. Виждат се всеки месец от 2009 г. насам.

Разказът за първата дама е описателен. Преминава през всички стаи в Белия дом, върху които нейната дейност и присъствие са оставили следа. Изданието я нарича "първата дама, в която светът се е влюбил".

И въпреки че напуска Белия дом, Мишел не тъгува, а прави планове какво за следващия етап от живота си. Самата тя си спомня как напуска работа в адвокатската кантора и се захваща със социалните си дейности като първа дама.

Уверява, че ще продължи да е обществено ангажирана. "Чувствам се щастлива", категорична е тя.
За тези години Мишел се превръща в умел коментатор, както и в една от най-бляскавите дами в света.

Вижте Мишел Обама в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
15
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Велика жена!
9
2
 
12
 
! Отговори
Рв преди 7 години
Мбонго мбонго се е омъжил вместо да се ожени...
8
3
 
13
 
! Отговори
Бива си го преди 7 години
жена хваната в капана на мъжко тяло /woman trapped inside a mans body/ и на 13 януари 1983 г. той се подлага на операция за смяна на пола в университетската болница Джонс Хопкинс в Балтимор. За да прикрие срама от новата си самоличност, Майкъл напуска Орегон и постъпва в Принстънския университет под новото си име Мишел Робинсън /Michelle Robinson/. Години по-късно среща Бари Обама, Младши кенийски имигрант, който впоследствие научава действителната самоличност на Мишел. Впоследствие те се женят и осиновяват две деца.
7
3
 
11
 
! Отговори
Бива си го преди 7 години
Барак Хюсеин Обама призна пред офицери от ВМС на САЩ, че жена му в действителност е травестит на име Майкъл, бившият председател на обединения комитет на началник-щабовете адмирал Майк Мълън изглежда изумен.Мишел Обама, т.нар.Първа дама на САЩ е родена под името Майкъл ЛаВон Робинсън /Michael LaVaughn Robinson/ на 17 януари 1964 г. в Чикаго, Илинойс.Той е вторият син на Фрейзър Робинсън Трети /Fraser Robinson III/ известен през 60-те кокаинов дилър и главорез на кмета-мафиот Ричард...
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фотографът или режисьорът са били свикнали на друг вид лица. Тези пози правят всеки нормален човек смешен. Манекенките сме свикнали да са кривнати, те нямат физиономия, всичко е контур. А Мишел Обама си е със завидна фигура и наистина стилна. Снимките са неудачни, не жената.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудим се?! :-) Ако бръкнем ко ша набарам ...
4
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миризлива сажда с гига бутове, директно бих я обстрелял като на сафари в Африка! Противна гад! NiggeR!
3
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли е една от най-красивите стилни и бляскави жени на светът?Не е като да не са се разсипали от лъжливи комплименти.Не,че съм хейтър ама всъщност си е доста грозна-грубовати черти на лицето,мъжко телосложение.Няма да казвам че малко на *** мяза,че ще ми изтриете коментарът.Почти всяка бяла жена малко да се подържа и да си внимава за килограмите е по-хубава.
2
26
 
10
 
! Отговори
харесвам я преди 7 години
Мишел Обама ми е любимата първа дама. Стилна и едновремено с това много земна. Чудесна жена е!
1
13
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Кво е това бонобо на снимката???