Според зодията: Кои са нещата, които ви носят несигурност

Вижте как да се справите с тях
15 ное 2016 22:22, Теодора Драгоева
3
Според зодията: Кои са нещата, които ви носят несигурност
Снимка:оutnow.ch

Никой не се чувства 100% уверен с това, което е. Дори и тези, които изглеждат супер самоуверени, си имат своите вътрешни  съмнения и тревоги по отношение на себе си.
Има хора, които са по-критични към себе си, в сравнение с други. Друг тип хора пък се харесват повече, пак в сравнение с останалите.

Всяка зодия се съмнява в себе си по различен начин. Ето и какви са нещата, които носят несигурност на хората от 12-те зодии и вижте как точно можете да преодолеете вашата:

Овен
Най-голямата ви несигурност се крие във вашето настроение, свързано със силните ви емоции. Вие наистина реагирате първично и прибързано, и често плашите или изнервяте хората около себе си. Наясно сте с този факт, така че просто следващият път, когато решите бързо да промените  настроението си, опитайте да се погледнете през очите на околните!

Телец
Вашето най-голямо съмнение в себе си е, че може би не сте достатъчно добър за близките си, и те може да ви изоставят в даден момент. Вие се страхувате вашето собственическо чувство, инатът ви и вашият прословут егоизъм да не отблъснат любимите ви същества. Е, просто бъдете малко по-широко-скроени и щедри към останалите.

Близнаци
Вие постоянно се притеснявате за това, което хората мислят за вас. Твърде много мислите за репутацията и имиджа си, вместо това да се замислите как хората наистина се чувстват около вас. Спрете да се правите на такъв какъвто не сте, а правете  това, което ви прави щастлив. Съобразявайте се с любимите си хора, а не с малко познати и непознати.

Рак
Вие искате винаги нещата да са под вашия контрол и сте склонни да действате доста манипулативно в името на това, нещата да се случват по вашия начин. Дълбоко в себе си знаете, че това ваше поведение отблъсква повечето хора. Време е да се откажете от желанието и навика си да си врете носа навсякъде и във всичко.

Лъв
Вие все си мислите, че другите не ви оценяват по достойнство. Струва ви се, че сте много по-добър, отколкото другите осъзнават. Това ви кара да се държите с една фалшива самоувереност. Другата ваша голяма несигурност се крие в това, че сте мързеливи, но не искате другите да го узнават. Спокойно. Вие ще успеете в живота, просто трябва да опитате.

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: лъвтелец12-те зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сега ако ми кажете и как стигнахте до извод от статията според "звездите" евала ви правя
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве, рибо проклета, коя майка те е раждала, кой баща те правил? Що си толкиз мандисана, чак изки ли фер чена. На кой мясаш тъй чипата и злобна? . От кладенеца вода си пила. И на баба си Тотка пенсията си харчила. Чия си? Майка, баща имаш ли? От де се пръкна такова зло и покварено? От де...? Довлечена ли си? Чий са татко ти и маяка ти? Потекло чие ти е? Нещи рода? Сама на свет ли си, че си толкиз покварена и зла? Нещи си се раздумала за зодии от де си свет, че сичките 12 зодео са таквиз?