Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?

Ричард и Лора блеснаха със знанията си във VIP Brother
26 окт 2018 11:30, Александър Попов
143
Кой е авторът на "Малкият принц"? Ботев, да речем... А кой пише законите?
Кадър: Нова тв

Фитнесинструкторът Ричи се "отличи" на поредната матура във VIP Brother. Сюжетът с изпитите се оказа един от начините на продуцентите да привличат внимание към шоуто, а често участниците "чупят тъпомера".

Сега на преден план излязоха Ричи и Лора Караджова. Мускулягата не знаеше какво е подлог, но бисерът на вечерта беше свързан с литературата. На въпрос кой е авторът на "Малкият принц" той отговори: "Ботев, да речем!"

Отговорът му потресе съквартирантите, но зрителите едва ли са останали изненадани. Все пак Ричард си призна, че основно чете книжки за личностно развитие.

Лора пък се отчете на територията на депутатите. Певицата заяви, че законите в страната не се коват от депутатите, а от Тодор Живков. Тя се провали и на тема празници, като отговори, че 22 септември е Ден на съединението, а не на независимостта.

Отличникът на изпита се оказа Наско Колев, който отговори на всички зададени въпроси.

Грешните отговори на матурата пък водеха до удари с ток на останалите съквартиранти.

Междувременно напрежението между всички и Ваня става все по-осезаемо, а пропастта все по-дълбока.

Ваня Костова обяви гладна стачка в Къщата, а за останалите Съквартиранти поведението й продължава да бъде непонятно и чудновато. Обидата на Мира продължава да дълбае рана в сърцето на Ваня и тя не намира сили в себе си, за да й прости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
57
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Аи замислете се. Кой интелигентен човек ще влезе у ББ. Защо да го прави? Петковци, Лорчета, Папита и прочие комплексари дето г*зовете им се отварят за пари. Е Папи сам си призна момчето - пълен двойкаджия. Варненското гагаузче -ми то се справи само щото за разлика от Петко преди 2 години я е държало тази матура. Иначе и то голямото мъжленце -удряще и плюеше гримьора-гей ама кога трябваше срещу истинкси мъж да се боксира се н**** и разрева. Рива у ***. Типично по детски. Кво да им гледаш ?
21
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво показа това същество?! Яде по сто пъти и казва, че за нищо не стават готвачките в къщата и храната... Секс прави и казва, че не харесва Роузи, само я използва, за да е известен като мъж... Неграмотен е, но твърди, че е интелигентен.... Имал високи цели и ги постигнал в живота си в София и Биг Брадър... Имал мнение за всичко и всички, но го мени всеки ден според хората и ситуациите...
20
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До аз-ътКой е "великият" родител на Лора Караджова? Данчо Караджов определено не е велик, а посредствен соц свирач. Та остава жена му да е блеснала с нещо, но не знам с какво.
19
3
 
51
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
по отношение на лорчиту на Караджов според мен децата на известните и велики родители са обречени на ПОСРЕДСТВЕНОСТ. Може би нещо в ДНК, може би защото когато си дете на велик родител нямаш вниманието му...Аз се сещам за няколко случая където децата да достигнат родителите си : Пенчо и Петко Славейкови, Чезаре и Паоло Малдини ..и дотам.Нито сина на Гудни стана нещо, нито дъщерята на Стояна, нито сина на Калата, на Клинт Ийстууд отрочето напъва за актьорче..ми то смешно сравнение с баша си.
18
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е щастлив и неук. Нали стана известен, както искаше. Отделен е въпросът с какво...
17
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При такива въпроси е по-добре да участника да си признае че незнае отколкото да налучва. Най ми е смешно като питат за автори на нещо или за столици на държави - все едно, ако ги знаеш си някакъв много интелигентен пък ако не ги знаеш си неграмотен.
16
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааа...Хората не се махат от България за кинти, а за нормален живот в избрана среда.Махат се от Фермата на Боко!Щото в нормалните места можеш да избереш как да живееш.В България другите избират за теб.
15
1
 
47
 
! Отговори
/нИЯ преди 5 години
Кой е тоя ричард?
14
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако мислите,че Бойко е по-образован.....
13
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй комплексираното, бавнорадвиващото Ричи ли..какво е...какъв пък инструктор може да бъде се питам!?
12
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са ВИП-овете на България!
11
7
 
40
 
! Отговори
dedo преди 5 години
някой още ли се съмнява че всеки е натоварен от сценаристи и продуценте с определена роля?! толкова!!
10
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно си прав, но това не е по- различно от където и да било по света. За да има образовани хора е необходимо изискано и целенасочено образование, стремеж и модели за подръжание. Не може спортистите да взимат милиони, а вишистите да нямат база за развитие, освен, ако не избягат зад граница и да се иска някаква висота в културата. Да си неук не те прави лош, както и да си образован не те прави идеален. Необходимо е някой да има лидери, но не като сегашните.
9
10
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К'во се смеете на Ричи и Лора, ве?В НС младите кадри на ГЕРБ сричат и не разпознават римските цифри, вие сочите с пръст шоу бизнеса.
8
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде, хайде, не прикривайте тоталната издънка Лора, която след тази игра показа, че няма завършено средно. Ричард поне отговори на един въпрос и подсказа за друг, докато Лорчето не позна нито един отговор на 5-те въпроса. Абсолютен срам за Караджови. Какво е слънцето? - отговор от Лора - планета. Нямам думи.
7
6
 
63
 
! Отговори
Сат преди 5 години
След Кулагин този Брадър заора в дъното.
6
1
 
82
 
! Отговори
Малкият принц 3 преди 5 години
... Честно казано , фитнес инструкторчето е повече от ясен още от началото ... Колко е "умен" и "начетен" ... Не му и трябва де :) Няма да става ... Инженер химик или Ядрен физик :) Той си изкарва "кинтите" по друг начин ... Напълно нормален за стандартите на ЧАЛГА КУЛТУРАТА В ТОВА ПОДОБИЕ НА "ДЪРЖАВА". Обаче определено съм леко разочарован от тъпотата на дъщерята на вокала на любимата ми БГ група - "Сигнал". Лично мен би ме било СРАМ на мястото на Данчо Караджов ........
5
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неграмотни прoпaдняци ги направиха VIP че и пари им дават... българска работа
4
2
 
71
 
! Отговори
Малкият принц 2 преди 5 години
... Ако излезе някое по - интелигентно и талантливо Българско момиче или момче ... То завършва училище и веднага си "бие шута" към чужбина. За да се развива и да взима нормално и мотивиращо заплащане за труда , който полага. КОИ остават тук ? Главно "НАШИТЕ ХОРА" и децата на "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА"... Които вече са закърмени с ЧАЛГА КУЛТУРАТА , като тия двамата горе от статията , което е наистина НАЙ - ГОЛЕМИЯ "БИЧ" ЗА МЛАДИТЕ ПОКОЛЕНИЯ - ЧАЛГА КУЛТУРАТА И ПОВЪРХНОСТНОТО МИСЛЕНЕ ЗА ВСИЧКО ... :( !!!
3
0
 
70
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Трагедия!