Лейди Гага отново саминка. Признала, че е необвързана

Певицата споделила новината на моминско парти
22 окт 2019 06:00, Петя Славова
19
Лейди Гага отново саминка. Признала, че е необвързана
Снимка: БТА

Ден след като падна от сцената на концерт в Лас Вегас, ексцентричната поп звезда Лейди Гага е присъствала на моминско парти, на което е разкрила, че вече е необвързана, съобщи Контактмюзик.

Преди броени дни 33-годишната певица падна от сцената заедно със свой фен по време на шоуто си в столицата на хазарта. Впоследствие Лейди Гага разкри, че й е направен рентген на цялото тяло, за да се изключат счупвания. Изпълнителката сподели също, че доста я боли.

Болките и натъртванията обаче не й попречиха на следващия ден да присъства на моминското парти на приятелката си Сара Никол Тано.

По време на купона Лейди Гага е загатнала с публикация в Instagram за раздялата си със звукорежисьора Дан Хортън след продължила едва няколко месеца връзка, припомня БТА.

В поста си поп звездата нарича приятелката си "една жена, която е на път да се омъжи", а себе си - "една необвързана дама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Лейди Гагавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Надарен орач преди 4 години
Тук се иска здрава оран с голям и мощен плуг! И редовно, естествено....
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Тя е женена за милионите си, не й трябва мъж. Нито външният вид, нито ЕГН-то са причина да е сама. Ако беше обикновено момиче, няма причина да не намери мъж. В света на шоубизнеса няма място за обикновени и нормални.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв мъж да задържа до себе си, тва себе си не търпи, камо ли някой друг. Там е суета на суетата и егото на егото.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Иванов86 набор а изглежда като 55 годишна . Дори скъпите бижута,дрехи и още по-скъпата козметика и разкрасителни процедури не могат да скрият лошо скроената и физиономия . Посъветвай Преслава да и даде телефона на пластичния си хирург поне носа си да оправи .А за анонимника дето искал да гледа жена ми . - Моята жена е супер,нищо че няма милиони ,но точно на разни перверзни воайори няма да тръгна да я показвам . Гледай си Лейдито или любимия порн канал и продължавай с ръкоделието.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен....А Лейдито, при все т.ъ.пите й песни, има към 300 милиона долара.Има към 300 милиона а не може да задържи мъж около себе си или по-точно няма мъж който да иска да живее с нея въпреки милионите и .... което ни води отново до единствения точен извод - Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В крайна сметка какъв е пола на Лейди Гага.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата...На тези коментиращи все ми се иска да им видя снимка, с жената. А Лейдито, при все т.ъ.пите й песни, има към 300 милиона долара.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля? Саминка?Излезте от СЕЛО!!!!!!
4
2
 
5
 
! Отговори
Божинката преди 4 години
тая става да я ИЗПЛЮЩИШ ...сигурно отдолу е стегната като нови ръкавици ...влаза, ама трудно ...
3
3
 
15
 
! Отговори
До Иванов преди 4 години
Какво ЕГН , 86 набор е : ) , 33 перфектни години , пиши коментари и сънувай стотиците милиони в сметката й . Толкова пари в живота си може да видиш само на картинки и то ги има на 33 , сигурно това е от ЕГН-то хахахахаахахахахахахааааааааа
2
2
 
3
 
! Отговори
Грую преди 4 години
Ех тази лейди Гарга ве
1
13
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Не е красива, а и ЕГН-то си казва думата.