Кейт Мидълтън с паник атаки заради Хари и Меган

Работила по 18 часа на ден
31 яну 2020 13:38, Ивета Иванова
52
Кейт Мидълтън с паник атаки заради Хари и Меган
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън започнала да получава паник атаки, откакто принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство.

"Кейт е в паника и има пристъпи на тревожност. Тя почти няма време да си почива и когато опита да спи, през ума ѝ прехвърчат много мисли", твърдят източници на "Us Weekly".
 
Казва се, че Кейт работила по 18 часа на ден и е притеснена как ще се справя с допълнителните отговорности, които може да поеме след напускането на Хари и Меган. Вече се говори, че братовчедките на Хари и Уилям - принцесите Южени и Беатрис може да поемат някои от кралските задължения на Меган и Хари.
 
Принц Хари също преживявал тежко напускането си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво по точно работи параzита Кейт Мидълтън?Цялата английската монархическа мафия живее на гърба на данъкоплатците и абсолютно нищо не работи ,няма задължения и отговорности от които да зависи просперитета на Великобритания!
45
0
 
15
 
! Отговори
хахахаха преди 4 години
Най-отдолу на статията: за състоянието на Хари - четете в тийнпроблем. Епа Хари отдавна не е тинейджър, тия от Днес от небето ли падат?
44
1
 
8
 
! Отговори
Меган Маркълова преди 4 години
до 44Меган каквито и сметки да си прави да внимава - тя и Даяна си правеше сметки да се жени за арабин и свърши в размазана в тунел. Хари не е фактор защото не е престолонаследник, така че ако и той замине курбан с Меган няма да е кой знае каква загуба.
43
1
 
24
 
! Отговори
Мег си направи преди 4 години
добре сметката. Тя само печели от всичко, което се случва след брака й с Хари. Всички останали около това младо семейство или губят нещо, или са като на тръни.Мег извъртя най-стария женски номер - роди едно дете и после прави това, което ти е изгодно.Колкото са по-добри или по-възпитани хората около такава жена, толкова повече тя им се качва на главатаСамо да не прекалят с лукавството и егоизма си подобни жени. Защото тогава се оказват на дереджето на онзи, който си е правил сметки без кръчмар
42
3
 
11
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Тези двамата Хари и Кейт...да не са съгрешили нещо....такава мъка ги е налегнала....че все туй си мисля....
41
0
 
14
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Значи смятай какви работи знаят харито тая така да се е н.с.ала, сега ще ги изнудват за паунди а тея ще пратят ми6 по петите им , харито трябва да не се качват на автомобили или самолети сега , мамата си джаска не е живот туй
40
0
 
24
 
! Отговори
Антон Радичев преди 4 години
Къса ми се сърцето, разбрш ли...
39
0
 
37
 
! Отговори
Голямо рокадо преди 4 години
Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместин форте" осем капки "Крачолекс акут" и шест таблетки "Презкурин макс".
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нина, а вас кой ви пита?
37
25
 
9
 
! Отговори
нина преди 4 години
От онези,които харесват Хари и Меган съм...и им пожелавам щастие...Другите от кралското семйство не ме вълнуват..
36
10
 
26
 
! Отговори
Котаракът в чизми преди 4 години
Паник атаки и истерия при жените се лекуват с бързи, резки шамари или с голям, твърд и неуморен. Ама рехавият, глупав принц няма нито едното нито другото. Да повика иконома да му покаже как се свети.
35
2
 
7
 
! Отговори
Стари приказки преди 4 години
Която мома не иска да я пощипват, да не се хваща на хорото.Дал парА да се хване на хорото. Дава две да се пусне, ама не го пускат.Та и нейната работа е такава.
34
0
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
на мен ми хареса!....Аз си падам по щуротиите,с които някои се опитват да ни развеселят.."Получавала паник атаки"...А запек не е ли получила от притеснение?.."РАБОТИЛА" по 18 часа..?!..КАТО КАКВА?-камериерка в Двореца,"жена за всичко",градинарка?..Какво "работи" въпросната?-Ако "работата" й е да снове м/у придворните от Харема и да си хортува с тях,то..ей,и аз искам такава "работа"!..Сигурен съм,че и вие-също.Е,искаме,ама нема!..Да сме са родили "богоизбрани"!..За сега ще работим на ниви
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работила скъсалая тя знае ли въобще какво е работа инкубатор на още търтей да ги хрантути народа
32
7
 
25
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Лили Иванова е осем пъти по-дърта, а изглежда два пъти по-добре от това сдухано височество.
31
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кратката статия човек остава със смътна представа за някоя преработена сервитьорка в кафетерия, работеща на три места и сега принудена да поема допълнителни смени след неочакваното напускане на сдърлила се с шефа колежка.
30
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах, горката! Многото задължения, дето ги имала. Да ходи от събитие на събитие, облечена в скъпи дрешки и да представлява короната. Хич и хабер си няма какво е да се скъсваш от работа и какво са реални проблеми. Много е страшно хиляда човека да ти слугуват, да си фрашкан с кинти и само да позираш за снимки.Направо съчувствам и
29
5
 
35
 
! Отговори
Въъъйййй преди 4 години
Абе тая що се сбабичоса така? Изглежда много пи-зле от жената на Макрон.
28
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работила по 18 часа на ден? Тази кака не е работила 18 часа в живота си!
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
анорексична е .ама не заради Меган.