Киш провали виетнамката Куин Чан в MasterChef

Файчето попадна за първи път на елиминация
12 окт 2020 12:38, Александър Попов
14
Киш провали виетнамката Куин Чан в MasterChef
Снимка: bTV
Виетнамката Куин Чан напусна MasterChef завинаги, след като не успя да се справи със своя "любим" продукт – сирената. 26-годишната студентка не се справи с предизвикателството на елиминацията да познае видовете сирена и да приготви киш с тези от тях, които е познала. До последно Куин не се предаде, с което показа, че е била достоен претендент за титлата.
 
"Имаш пълното право да си ядосана, че отпадаш точно в този момент. Но си длъжна да се усмихнеш, защото измина един път, изпълнен с всякакви кулинарни приключения", каза Chef Роу.
 
"Не съжалявам, че ти дадох златна престилка. Бих ти я дал още веднъж", заяви пък Chef Михалчев.
 
Отборната битка в неделя завърши с крах на двата отбора. Това изпрати на елиминация Файчето и Ивайло от отбора на червените и Добата и Куин от отбора на сините. Към тях се присъединиха и Виолина и Неда, които не взеха участие в отборната битка. Режисьорката, която наскоро стана майка отново, за първи път не стигна до последния етап на елиминацията, защото разпозна най-много видове сирена. 
 
Файчето пък се изправи за първи път на елиминация и се справи доста добре, залагайки отново на праза, който му донесе вече редица успехи в предаването. Добата от своя страна показа, че все пак може да готви с чия и авокадо и то по собствено желание. Кишът му не впечатли много журито и Chef Роу, заради която той предприе този риск, но все пак се оказа, че сервитьорът има нюх и за веган храните. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: MasterChefКуин Чан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Абе, те миналата година онова посмешище, което правеше ризото с ориз Басмати, го направиха Мастершеф и не го изгониха, ти казваш, че симпатично момиче като виетнамчето ще изгонят нарочно. Едно време гнусарката Нордел само се натискаше на шефовете и им ходеше по ресторантите, ама я изритаха рано-рано. Постепенно ще отпадат по-слабите. Винаги има някой по-опитен, който да ги надхитри.
12
1
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
За дегустацията на сирена- напълно съгласен. Но, че искали да я изгонят- не си прав и ще ти кажа защо. Сценарият с изпитанията се прави предварително и то месеци и много епизоди предварително. А и да са искали да я изгонят, всеки Мастършеф трябва да разбира от сирена. Това са основни познания. Така че, явно не е била за там. Да е прочела, да е дегустирала, да е научила. И още нещо- преди всяко предаване им дават жокер какво точно да очакват следващото изпитание.
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак е азиатка, азиатците не консумират млечни продукти, защото огранизма им не може да ги преработва ефективно.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Когато се прави дегустация за да разпознаеш даден продукт първо се почиства небцето след всяко ядене с вода, магданоз и тогава се преминава по-нататък. Очевидно искаха да премахнат Куин от предаването. Знаеха, че тя не разбира на сирената и умишлено избраха точно киш и дегустация на сирена. Но това беше фалшива дегустация. Където и да покажат това хората ще им се смеят, защото не се прави така както тях.
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симпатична е, както казват долу в коментарите, но действително й липсват знания. Само азиатска кухня и друго почти нищо. Да не можеш да направиш киш и да си в топ 10 на Мастършеф е нереалистично. Може просто да не й е било ден, кой знае. Да познаеш само 1 от 10 сирена- също е странно. Това са основни вкусове на сирена, които всеки хоби готвач трябва да знае на изуст.
8
9
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Хахахах кви са тия и за какво се борят?
7
7
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Не знам кое те кара да мислиш така. На 33 съм. От 10-годишен готвя- в това си прав. Защото нямаше кой да ме дондурка и да ме храни. Сам се оправях. Именно и затова се развих в най-различни насоки- хем спорт, хем ИТ, хем бизнес, хем ресторант, а ти си хейти, колкото искаш. Всеки има право на мнение. За Куин нищо лошо не съм казал- симпатично момиче, но със знания само в азиатската кухня. Ясно беше, че по-силните ще я изядат.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Саксофонов 4А ти *** имаш ли представа какво означава Chef? ***
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Предполагам нямаш и 10 г. но си програмист и с ресторант. Сигурно само в мечтите ти или докато играеш LOL MOBA WoT и т.н. Браво на Куин успешна млада жена с чар и умения не само в кухнята но и прави много красиви плетива.
4
12
 
5
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
На кого са шефове тия, че не ми стана ясно?!
3
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като хоби готвач на много високо ниво (имам и собствен ресторант), но програмист по професия, бих казал, че това момиче нямаше знания за Masterchef. Когато отиваш там, ти трябва да имаш една база, която да знаеш на сън. Кишът е базова рецепта, обичана от малки и големи. Рецепта, която е лесна и приятна. Рецепта, която всеки хоби готвач трябва да знае. Не изисква никаква, ама никаква техника. Симпатично девойче беше, но без никакви знания. Ясно беше, че ще я надхитрят и преборят.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кофти, защото Куин ми беше една от фаворитките. Сладурана!
1
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея помии давани в талАвизора тук с тях ли ще ни заливате не че не струва нито един от тях ама вие се оляхте и сте голяма ** медия