Дженифър Анистън: Упоритите слухове, че съм бременна ме нараниха

Актрисата заяви, че никой не е знаел как всичко това се е отразява на психиката ѝ
Обновена: 11 дек 2021 12:48 | 11 дек 2021 12:48, Дарена Найденова
34
Дженифър Анистън: Упоритите слухове, че съм бременна ме нараниха
БГНЕС

Дженифър Анистън за първи път коментира множеството слухове за бременностите ѝ, които многократно се появяваха в медиите през последните 20 години.

Актрисата застава на корицата на The Hollywood Reporter, където говори за Рейчъл Грийн, какво е да работиш с най-добрите си приятели върху хитов ситком през 90-те години, как слуховете за личния живот са се отразили на психичното ѝ здраве и за завръщането си към телевизията със сериала „Сутрешно шоу“ на Apple TV+.

Въпреки че рядко говори за личния си живот и поне публично не коментира слуховете за себе си, Анистън признава, че е виждала какво се пише за нея и това никак не ѝ харесвало. Дори да се опитвала да се представя за човек, на когото не му пука, вътрешно била сериозно наранена от слуховете и неверните информации. Едно от най-лошите неща, които е чела за себе си е, че е избрала кариерата пред това да има деца.

„Преди приемах нещата доста лично – всичките слухове за бременности и мисленето на хората, че съм кариеристка, а не семеен тип. Тогава никой не мислеше какво се случва с мен в личния ми живот и дали въобще мога да имам деца. Не знаеха нищо за мен и това беше доста болезнено и наистина ме нарани“, казва Дженифър пред списанието.

По това време тя се е опитвала да притъпи болката чрез приемането на повече комедийни проекти, които са забавни не само на екран, но и зад камера. Искала е да потъне в работата си, да се забавлява, да приема странни роли и да не се интересува от това, което хората казват за нея. Приятелите ѝ в този момент са били хората, които са ѝ помогнали да забрави за проблемите и да се наслади на живота на максимална степен.

Цялата статия можете да прочетете  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
има едно правило - колко по-красива толкова по-голяма пръчка в леглото. А тая принцеса предполагам е усещала единствено и само дилдо през последните 20ина години - няма как да забременее
18
0
 
1
 
! Отговори
joro преди 2 години
И мен така!
17
2
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 2 години
Хубавичка е, дума няма. За американка дори е доста хубава.
16
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Изобщо не ме засяга ,а би трябвало и с вас да е така,дали Дженифър има деца или няма,дали има връзка евентуалния факт с кариерата и и така..За мен тя е една много приятна и талантлива актриса..Махленските клюки ,свързани с личния й живот ,наистина биха звучали обиждащо..Тя не ровичка в ничий .
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо са и деца. Като остарее ще отиде в старчески дом и там ще и сменяват памперса. Важното е докато е млада да си поживурка. Щото като остарее и погрознее всички ще я забравят както са забравени много по хубави и талантливи звезди от нея. От време навреме се сещат накои медии та им вдигат кокалите като ни подсещат за красавици от които е останала само пръст и кости. Живота е една матрица в която сме вкарани насила. Никой не ни е питал искаме ли да се родим или не искаме.
14
3
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До Анонимен 16Не знам защо всеки се чувства длъжен да се отчете с деца... Далеч не е неоходимо. Освен това качеството е по-важно от количеството...
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дженифър е ясна, тя е известна, богата и красива! Ако иска, има възможност да отгледа и 100 деца! Но защо младите българки не искат да раждат, там вече е загадка!Жени от 18 до 40 години, гонят заведения, пари, кариера!Е в това няма логика...Нямали били възможност...бабите им са отгледали по 10 деца в недоимък, те нямали възможност да отгледат поне 1-2 деца, а пари за Айфони, екскурзии и скъпи дрехи имат!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ни занимавате с клюки, а не с ролите и фимите? И като стана въпрос за филми --- нито една дума и ограничени новини за продължението на Матрицата. Макар и развлекателен филм Матрицата показва истината сега.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Немъ страшну, мъ, Джени, "дума д.пка не прави", аз шъ тъ зема , мъ, за кво съ ни деца да ни п пречат га ходим из къщи дибидюс голи или га съ "боричкаме" из стаите! -))))
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това си е чисто нейн избор. А иначе хубава си беше Дженито, докато играеше в Приятели
9
2
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАД ПИТ: ЗАРЯЗАХ ДЖЕНИФЪР , ЗАЩОТО ОТКРИТО ЗАВИ, ЧЕ НЕ ИСКА ДА ИМА ДЕЦА!!! ТА СЕ НАБИХ ПРИ ЛУДАТА ДЖОЛИ ДЕТО ИСКА ДА ИМА НО Е МЕНТАЛНО НЕСТАБИЛНА И МИ СКЪСА НЕРВНАТА СИСТЕМА!
8
2
 
14
 
! Отговори
баба преди 2 години
До 2 Много грозно мнение, тя може и да осинови дете и пак да е майка...и всичко си е неин избор.
7
7
 
4
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Държавни служители на България всъшност са казвали на руски държавни служители че аз съм УЖ болен, за да не се занимават с мен и да нямам успехи в живота, да нямам приятелка и да нямам като цяло хубав жовот ! Тези хора са отлични измамници , щом като са подвели руснаците, значи са такива !
6
1
 
6
 
! Отговори
Кралица Елизабет преди 2 години
Също била...
5
2
 
16
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
ako неа, моа пробам да помогна, чисто приятелски, така.
4
1
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
жива да не бях - че защо ги четеш бре джени ????? недей *** ги чете нещата защото ще се побелееш////
3
3
 
4
 
! Отговори
Ху преди 2 години
Дъ фък гивс а шит. Боже
2
42
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Тоест - ялова жена .Напразно живее .
1
2
 
30
 
! Отговори
Лило преди 2 години
И мен ме нараняват много неща, ама никой не ме пита!!!!!!