След деформацията: Еванджелиста се завърна към модата

Тя сподели снимка от фотосесията си
19 юли 2022 23:45, Дарена Найденова
7
След деформацията: Еванджелиста се завърна към модата
БГНЕС

Линда Еванджелиста прави своето завръщане в света на модата!

През уикенда моделката сподели снимка от новата си колаборация с известната марка Fendi. Това е първият моден ангажимент на Еванджелиста, след като тя разкри за ужасяващата си козметична операция миналата година. 57-годишната дама сподели снимка от фотосесията си и обясни от какво точно е част тя и как се чувства от факта, че дизайнерите ѝ са се обадили.

От описанието в социалните мрежи става ясно, че на 9 септември Fendi ще организира специално модно шоу в Ню Йорк, за да отпразнува 25 години от създаването на известната си чанта Fendi Baguette по дизайн на Силвия Вентурини Фенди, както и две години откакто Ким Джоунс се присъединява към марката като креативен директор на колекциите за жени и висша мода.

Еванджелиста допълни, че е изключително благодарна на целия екип, който я е поканил да бъде част от специалната годишнина.

През септември 2021 година моделката сподели емоционален пост в социалните мрежи, където разкрива в детайли защо не се появява по модните подиуми в последно време. Тогава тя подава жалба в съда срещу компанията Zeltiq Aesthetics за 50 милиона долара обезщетение, твърдейки че не може да работи след преминаването през седем процедури в дерматологичния им офис от август 2015 до февруари 2016 година.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: линда еванджелиста
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 1 година
Поредната *** решила да се прави на красива и пълнеща джобовете на разни мошенници. Пари ли е нямала, успех ли е нямала, що ли? Глупостта ходи по хората а не по животните!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мое лично мнение е, че при една 5% от жените, интервенциите са успешни, всички останали приличат на мумии. Но, като нямат акъл и се лъжат от реклами и снимки с фотошоп ще продължават да се обезобразяват.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото хубаво в цялата история е, че споделеното от нея може да накара хората да се замислят повече, преди да пълнят джобовете на пластичните хирурзи. Защото така или иначе не може да се спре естествения процес на остаряване, а за отслабване за нищо на света не бих рискувала с подобни съмнтелни процедури. Има фитнеси, има хранителни режими, не знам защо човек все търси лесното.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как кой,макароня живо се интересува от бабета, ама тая още е млада за него.
2
4
 
6
 
! Отговори
Па съм я бе преди 1 година
Наборе,седи си на клоаката,какви да тия напъни.кой се интересува от бабички,освен хората със специални мераци.
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не става от тази издъртофелясала моторетка!