Мъск разгневи социалните мрежи заради 9-минутен полет

Маршрутът можел да се вземе за час с автомобил
23 авг 2022 16:38, Нели Христова
35
Мъск разгневи социалните мрежи заради 9-минутен полет
Снимка: БГНЕС

Потребител на Туитър на име Хайдън Кларкин засече, че най-богатия човек в света Илон Мъск се е качил на самолета си за 9-минутен полет в Калифорния. И това предизвика вълна от негодувание в социалната мрежа.

"Илон Мъск направи 9-минутен полет от Сан Франциско до Сан Хосе. Буквално нямам думи", туитна Кларкин. Той е взел данни от акаунта @ElonJet, на който се пуска информация за пътувания във въздуха на знаменитости от проследяващи полети програми.

"Това е егоистично в климатичната криза", пише друг потребител в Туитър, а някои добавят, че става дума за маршрут, който може да се вземе за един час с автомобил и полетът показва "нула загриженост за околната среда". Фенове на Мъск обаче изтъкват, че не е ясно дали Мъск е бил на борда на самолета по време на 9-минутния полет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
22
 
! Отговори
преди 1 година
О не ! Това е най - голямата трагедия на света ! Особенно когато някой напише за някой, че е "разглневил интерент" !Как точно се разгневява интернет ? Или просто разни хора без работа пишат по соц. мрежите за неща дето не им харесват ?
11
2
 
2
 
! Отговори
До аZ-ът преди 1 година
Хората много бъркат Нео - либерализъм и консервативен либерализъм, като на републиканците, и двете искат индивида да е над всичко(общество, традиции и раса), но консервативните не пропагандират, което е по - добре.
10
3
 
9
 
! Отговори
what the f*ck преди 1 година
Прилича на бившия ми шеф майор Жеков, който сега продава пчелен мед в буркани.
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като си имплантира чип в мозъка, може и да се телепортира за 9 секунди. Хем екологично, хем новаторски.
8
9
 
10
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Обожавам Чилийците. Едно време един чичко на име Пиночет подобни либерасти като това дето му следил летенето го връзваха , качваха го на самолет и го пращаха на майка му. Когато самолета е точно над тяхната къща, с въздушната поща ..му ха ха Хоооооо ха Хоооооо хо ооооооооо Хааааааааааааая ха Хоооооо
7
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако мислите че на Мъск или някой от другит богаташи им дреме за бъдещето на планетата - лъжете се. Те затова са станали токлкова безсрамно богати, защото мислят само за себе си.
6
0
 
11
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
До az-at--- не сме нео-марксисти, а нео-фашисти! За да сме марксисти трябва да се борим с капитала, корпорациите, а ние мачкаме само плебса, ние сме Новото Нормално, а не Светлото Бъдеще, ха ха!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми как с кола бе!? Тоя не му пука за планетата, с колело ще го взема за няма и 12 часа.
4
1
 
20
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
Ха ха ха хохо хаха ха ха, климатчната криза , ха ха, ваксинирайте се, ха ха!
3
4
 
24
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Либерастията откачи тотално. Кой е казал, че трябва да му пука за климата, 82та пола и всичко останало, което вълнува либераслъка бе? Ти ще му броиш летенето ли бе? Жалкото либерастче, колко пъти е изпускало газове и това не пречи ли на природата бе ? Боже това в САЩ вече не е смешно, страшно е. Там наистина започват да ги култивират, това по никой начин не трябва се допуска в Източна Европа , това вече ще е края. Банда неомарксисти с розови прашки ще ми брои летенето? Божеее...
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато си мултимилиардер можеш да си правиш каквото и когато поискаш.
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като е пълно с ид иоти дето му дават парите си, човека ще си разточителства