Диана Димитрова с контра на подписката на екипа на "Откраднат живот"

20 от подписалите се не били на работа
27 мар 2023 18:00, Александър Попов
141
Диана Димитрова с контра на подписката на екипа на "Откраднат живот"

Актрисата Диана Димитрова зададе следващия епизод от сагата с насилието, за което обвини колегата си Юлиан Вергов. Днес от екипа на сериала "Откраднат живот" изпратиха позиция, подписана от 31 души, от която става ясно, че никой не е видял Димитрова пребита.

Тя използва социалните медии, за да изрази своята позиция, подкрепена и с информация кой е присъствал на снимачните дни.

"Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.

Още по темата
1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 г.

2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
"ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА"

3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.

4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 "Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак". Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.

5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей "Репарил" в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)

6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:

1. Маргарита Анева - счетоводител
2. Красимира Карачорова - скриптър
3. Елис Вели - гардеробиер
4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент
5. Ирена Дойчинова - гардеробиер
6. Димитър Димитров - режисьор
7. Мариета Спасова - асистент художник костюми
8. Владимир Ковачев - гардеробиер
9. Борис Славков - оператор
10. Добри Христосков - буум оператор
11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера
12. Росица Герасимова - грим и прически
13. Ива Денчева - грим и прически
14. Юрий Цолов - звукорежисьор
15. Катерина Славова - грим и прически
16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера
17. Янко Такев - главен организатор
18. Александър Христов - изпълнителен продуцент
19. Светослав Петров - реквизитор
20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор

7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.

8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални. В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно. Обществената манипулация е подсъдима", завършва Димитрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: Диана Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
18
 
! Отговори
До Непозната преди 1 година
Има давност и то още как, и тя даже е изтекла по всичките възможни варианти да заведе дело. Сега въпросната неуспяла актриса са я изтупали от прахоляка и са я направили лице на кампания срещу насилието над жени и тя без да се усети сама се закопава още по-надолу.
76
0
 
17
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Защото ако уж на 14.02 са я били,а пък медицинското е чак от 19.02,тези 5 дена някой наистина може да я е насинил,или да се е насинила сама.Тя и бившата на Джони Деп прави едни такива постановки,ама не минаха номерата...
75
17
 
6
 
! Отговори
Ясна работа преди 1 година
Който каквото ще да казва, категорично вярвам, че е бита. Това е факт, колкото и на Вергов да не му е удобно, че истината излезе. Сигурно е имало причина за неговата агресия, но изобщо не толерирам агресия в никакъв вид. Отвратителна е цялата организирана атака срещу Димитрова. Чак смърди. Ясно е, че Вергов, като известен актьор има доста полезни връзки и се мъчи да се измъкне. Само ми е супер не мъжко, че се опитва да се изкара света вода. А той не е!
74
7
 
5
 
! Отговори
От Силистра съм! преди 1 година
Тези .я клатих беше мухла , тогава и сега също! Не е кой знае кво и не ги върти хубави свирчоците! Кво ме занимавате с тая повлекана да не е супер звезда , не е Риана!
73
0
 
5
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Не става ясно,кога точно е направила прегледа и медицинската екпертиза?
72
5
 
4
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
До АнонименАми сега е намерила сили, сега го коментира. За тези дела няма давност.
71
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Непозната интересно как госпожата остави "насилника" пет години ненаказан, можеше да пребие още куп невинни жени, понеже тя го прикрива. За това не помисли, нали?
70
10
 
3
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
Интересно как цялото общество е склонно да се нахвърли върху Диана Димитрова, която най-вероятно наистина е бита от въпросния човек. За медиите ясно, на тях им плащат, но ме учудва отношението на повечето коментиращи тук, част от които са жени.
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бита, не бита, на всички ни писна от тая! Ако са те били е имало защо, а ако не са - сега вече има защо. Хайде вуйне, хващай самолета, тук вече са oaка прилично.
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"снимачния ден, а именно 14.11.2017 г" ДА СИ СЕ ОБАДИЛА ПРЕЗ 2017! Да си се ожалила през 2017! АЙДЕ ПЛУВАЙ, ШАНТОНЕРКА ЗЕЛЕНА!
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми харесва как един път всички са на едно мнение! И между другото - ако се спъна и се ударя в стола си ще имам по-хубав бушон. Само, който никога не се е бил може да повярва, че това е от бушон юмрук. Просто не става. Някакво бебе я е ударило? Нали ако аз я халосам ще й цепна веждата, ще е лилаво отгоре, отдолу. Според мене - това си е лъжа от всякъде.
66
1
 
5
 
! Отговори
84ти отговарям преди 1 година
Аз колко и какво съм яла е моя работа, но не търся 5 минути слава и ако имам проблем си го решавам по един или друг начин . Грозно и низко е една мисир'ка да се качи на трагедиите на не малко пребити и малтретирани жени, които дори опират до болница, а и немалко си губят живота. За мен тази е тотален лиго'ч , селски комплексар и маниакален тип
65
9
 
1
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Когато прикриваш престъпление сам си престъпник утре той ще пробие следващата жертва
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елен Колева е великолепна актриса.Но разбира ли *** от кладенчова вода.Можеше да стане втората Невена Коканова със своята красота и мека женственост.Но къде ти.В България се котира некадърността.Оня мазният майонезен бек я погуби.
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има един филм "Фатално привличане" една като тази, след едно мимолетно еване попиля главния герой и семейството му... Маниакалността е диагноза. Маниаците са опасни в действията си и е нужно адекватна реакция. Тази е готова да обвини целия свят в лъжа, само тя казва истината. Дано само до тук и е ищахът, че може и на хора да посегне
62
9
 
0
 
! Отговори
до 83 преди 1 година
ти колко вагона си изял до сега ?
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 5 минути слава е готова, вагони с лаайна да изяде, Боже за едната слава на какво е способен комплексирания, невзрачен човек!
60
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още Вазов го е казал - БГ-тата освен да сму-чат ракия и да бият жените си - за друго не стават . Тука събрани само некви къде ги мързи да работят и карат на социални помощи . Все някой друг им е виновен , все някой друг да ги храни .
59
0
 
17
 
! Отговори
селянин преди 1 година
А стига де ,преди години ни занимаваха с Елен Колева и някакви майонези ,сега и тази бита недобита ,незадоволена и не удовлетворена ,че не е развалила някое семейство . Тази ,ако се мисли за холивудска артистка сетила се след 5 години ,че е изнасилена и после бита ,е най добре да иде първо на лекар и после да се прибере на село.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диана, айде вече да се махаш от новинарските емисии, че взе да ни писва на всички от теб и наранената ти в кавички душа. Искаш ли да наемем 5-*** чернички да те бият с арматури през муцуната та да разбереш какво е истински бой?! Бавноразвиваща се!!!!