Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад

Според него само трябва да се отървем от фобията
19 апр 2023 08:39, Александър Попов
88
Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският актьор Никълъс Кейдж вярва, че храната от насекоми може да реши проблема с глада в световен мащаб, и призова да се ядат насекоми в името на всеобщото благо. Той сподели мислите си за яденето на буболечки пред „Yahoo Entertainment” по време на съвместно интервю с колегата си от "Ренфийлд" Никълъс Холт.

"Ако се отървете от страха и фобията от насекоми, можете да решите проблема със световния глад. Тези храни са с високо съдържание на белтъчини, без мазнини, с чудесни хранителни вещества. И най-важното, те са навсякъде!", коментира артистът ползите от буболечките. Самият той обаче признава, че това едва ли някога ще се случи.

Необичайната тема за интервюто възникна по време на обсъждането на филма "Ренфийлд", чиято световна премиера се състоя през март 2023 г. Според сценария главният актьор Никълъс Холт трябваше да яде буболечки - щурци и колорадски бръмбари.

На снимачната площадка Холт се храни с насекомите, приготвени с масло, подправки и карамел. Той сподели, че не одобрява вкуса на колорадския бръмбар, но харесал щурците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Никълъс Кейдж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
5
 
! Отговори
Ахмет преди 1 година
Да яде и на Асан арук ако иска.само че се питам дали наистина го е казал или е рекламна измислица платена на аФтора на "статията"
60
0
 
17
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Никълъс Кейдж да си направи видео как яде бубулечки и да докаже, че наистина го мисли това. Всъщност и да го направи, аз пак няма да ги ям. Така че ...да приказва каквото си ще.
59
0
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
А кво ще кажеш за хилядите тонове храна която се изхвърля, а и уж зърното от Украйна според Едни от ЕС щеше да храни умиращите от глад по света . Срама си нямате от преяждане.
58
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Каза Никълъс Кейдж и си наряза пържолата.
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разболяхте хората и отровихте земята, има достатъчно за всички при друга организация на света. Но на "световния" елит това му е изгодно - за нас буболечките за вас екохрана.
56
1
 
11
 
! Отговори
Жалко! преди 1 година
Харесвам филмите му,но не бих простил факта,че се продаде на зелените глобал-сатаняги!!! Срам!
55
0
 
27
 
! Отговори
промития мъпет кейдж преди 1 година
С буболечките ще преборим световния глад , каза г-н Кейдж докато си отхапваше дебело парче месо (от най-скъпото възможно). Сещате се, нали ? Като и другия призив от същите тези хора : Ползвайте по-малко вода , нищо че годишното ви потребление е по-малко от това на джакузито в хола ми. Сещате се, нали ?
54
0
 
11
 
! Отговори
В. преди 1 година
А птиците нали се хранят със щурци? Сега ще почнат да опоскват цялата хранителна верига докато стигнат пак до прасето!
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никълъс, в страните, в които има глад така или иначе ядат буболечки, просто защото нямат друго.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А то ние понеже сме много работни 80 % от храната и облеклата са внос. Какво произвеждаме за вътрешния пазар?
51
0
 
21
 
! Отговори
На заплата преди 1 година
Още един лицемер, който си хапва добре, но е платено лице на рекламната кампания за деградиране на човечеството. По-точно, за да не си загуби работата.
50
1
 
7
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
И никой не изварля храна за спорта - тези 30% са абсолютна измислица, произволен процент, няма точна статистика колко точно храна се изхвърля в Европа и Северна Америка. Но по-важното е, че ние със собствени сили и средства сме изградили общество, което е способно да задоволява нуждите си от храна, а онези общества които градуват, трябва да се напънат и да си решат проблема - никой не е длъжен да ги храни и отглежда, всеки сам носи отговорност за съществуването си!
49
2
 
2
 
! Отговори
До 54 преди 1 година
Кое точно е лъжа? Че Украйна от десетилетия продава пшеница в Африка ли?
48
0
 
12
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
Значи по твоята логика ние в Европа трябва да произвеждаме храна и да я даряваме на африканците, за да може те качествено да си бъркат в носа целодневно, а ние тук трябва да гладуваме!? Ти до такава степен си се потопил в розови либерални утопии, че нямаш никаква връзка с реалния свят - разум нула! Как европейците ограбват африканците, можеш ли да обясниш? Защо не ограбваме Япония или Китай да речем? Кой и как спира африканците да се научат да си произвеждат храна?
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами, демокрация, не можеш да спреш никого. Всеки се има за спец по всичко и си позволява да раздава акъли, които в повечето случаи са демонстрация на глупост. Вместо да прави това, дето го умее.
46
1
 
9
 
! Отговори
до 52 преди 1 година
Това е пълна лъжа! 8 от 10 кораба с пшеница акостират в Европа и въобще не стига до Африка!
45
2
 
6
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
Айде бе, малотрайна храна. Дори зеленчуците са вече такива сортове, че издържат по няколко седмици в хладилника. Това, че някой не може да си направи сметката какво и колко може да изяде, купува и после хвърля не са никакви хипи глупости. Това го виждам с очите си постоянно.Иначе за Африка - пак са виновни западните общества, които първо ограбиха ресурсите им, после започнаха да им дават трохи под формата на помощи, без да ги научат на производство. Но така е по-лесно - държат цял континент.
44
3
 
8
 
! Отговори
До 54 преди 1 година
Украйна продава пшеница в Африка, не я дарява, за да храни африканци.
43
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, какво стана с украинското зърно, което трябваше да храни гладуващите в Африка? Очеизвадно такова почти не стига до Африка...толкова по въпроса за актьорската загриженост на западните общества по отношение на гладуващите...
42
3
 
8
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Всъщност на теб мозъчето ти е като на муха винарка, единственото на което си способен е да възпроизвеждаш клиширани простотии. Няма вариант в който да не се изхвърля храна, защото тя в огромната си част е малотрайна, останалото са хипи слабоумни утопии! И не ние сме винавни на африканците че гладуват, вината си е изцяло тяхна, те имат целия ресурс за да живеят добре, но очевадно нямат желание да се образоват и работят. Аз няма да се жертвам, за да може някакъв мързел в Африка да се тъпче!