Вижте как изглежда Дженифър Лопес преди и след грим

Звездата показа как се е подготвила за Met Gala
9
Вижте как изглежда Дженифър Лопес преди и след грим
Снимка: Getty

Как се определя дали едно събитие е важно? Когато се говори за него дни след провеждането му и всяка една свързана тема е все още толкова актуална.

Met Gala определено е едно от събитията с огромна важност не само за модната, но и за всяка друга развлекателна индустрия. Наричан модните Оскари, балът в музея „Метрополитън“ се провежда всяка година в първия понеделник от май и събира на едно място познати лица от шоубизнеса. Надпреварата за най-добър тоалет е безмилостно жестока, като присъстващите трябва да спазват темата на годината и заедно с екипа си от стилисти да измислят най-добрата рокля или костюм.

Безспорният фаворит почти всяка година е Блейк Лайвли, която някак си успява да съчетае тоалета си с килима, разпънат по стълбите на „Метрополитън“. Присъствието ѝ винаги е предизвиквало вълнение у зрителите, но тази година тя остави върха свободен, след като реши да не присъства на събитието. Заяви пред феновете си, че с удоволствие ще гледа червения килим по телевизора, докато се грижи за новороденото си дете и трите му каки.

Една от претендентките за най-добра визия тази година беше Дженифър Лопес. Изпълнителката винаги има какво да покаже на светски събития и Met Gala не направи изключение. Макар да присъства без съпруга си Бен Афлек, Лопес привлече вниманието и се превърна в една от централните теми на събитието. Няколко дни по-късно тя продължава да буди интерес и затова реши да покаже как е успяла да се подготви за най-важната вечер в модата.

Вижте видеото, в което Джей Ло показва лицето си преди макиажа за Met Gala в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: гримлопес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Баба знае 2 и 200 преди 11 месеца
Женички, гледайте и се учете! Умееш ли да се гримираш умело, можеш да се разхубавиш до степен трудно да те познаят бившите ти съученици. Ако не умееш да се гримираш виртуозно, има две варианта. Имаш ли пари - *** при някой от най-добрите професионални гримьори. Ако финансовият ти ресурс е ограничен, по-добре не се гримирай, за да не заприличаш на бабарок и да плашиш децата.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Спокойно може като е без грим да обере банка и никога няма да я разпознаят.
3
2
 
7
 
! Отговори
Жените... преди 11 месеца
...са две категории. Тия, които си притежавал, и другите, които никога няма да имаш. И едните, и другите живеят в свой собствен свят. Лично аз съм бил и в единия, и в другия свят. Фил Марлоу.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Щом се носи като хваната от джунглата, полугола, значи чавка и е изпила мозъка.
1
5
 
8
 
! Отговори
фен преди 11 месеца
със или без си е готина !