Марго Роби си изплатила дълговете след като станала известна

Актрисата разказва за успеха си в Холивуд
27 юли 2023 20:55, Дарена Найденова
4
Марго Роби си изплатила дълговете след като станала известна
БГНЕС

Първата работа на Марго Роби след огромния ѝ успех в Холивуд? Да помогне на майка си в разрешаването на финансовите ѝ проблеми.

Австралийската актриса, която може да гледате на големия екран като Барби, стъпва на голямата кино сцена през 2013 година като съпругата на Леонардо ди Каприо във „Вълкът от Уолстрийт“. Въпреки че не спечели „Оскар“ за ролята си, което си беше огромен пропуск, Роби е забелязана от големите продуценти и режисьори, като постепенно започва да получава все по-значими роли и да трупа както финансови, така и холивудски дивиденти към името си.
 
И докато някои актьори си купуват скъпи коли, големи имения или лъскави аксесоари с първите си големи заплати, то Роби е решила да се отблагодари на жената, която ѝ е дала старт в живота и ѝ е помогнала да стигне до върха.
 
По време на гостуването си в сутрешното шоу на CBS актрисата сподели, че е успяла да изплати ипотеката на майка си, Сари Кеслър, след като получава първия си по-тлъст чек от Холивуд. Сари напълно заслужава този жест, тъй като е жертвала всичко в името на успешната кариера на дъщеря си. Както всички вече знаем, този залог се оказва печеливш, като Роби вече е една от най-желаните актриси, като в същото време има и собствена продуцентска къща.
 
„Всичко, което дължах на майка ми, си го бях записала. Тя взимаше пари от заделените за ипотеката, за да ми ги даде на мен. Винаги съм знаела, че трябва да ѝ ги върна. Така че, един ден, когато печелех достатъчно, просто изплатих цялата ипотека“, казва Марго. Обадила се на майка си, за да ѝ каже, че няма нужда да се притеснява за къщата, защото тя вече е изцяло нейна.
 
„Честно казано, смятам, че всеки в моята позиция би направил същото. Това е майка ти, разбира се, че ще ѝ помогнеш“, казва още актрисата.

Мечтано трио: Джулия Робъртс и Дженифър Анистън на екран в продукция на Марго Роби

Мама и аз: Сари Кеслър придружи дъщеря си Марго Роби на червения килим

Марго Роби за целувката с Брад Пит: Такава възможност идва веднъж в живота

Номинираната за два Оскара допълва, че е благодарна и се чувства ужасна късметлийка от постигнатото в професионален план. „Знам, че съм работохолик и отдадена на професията, но също така се смятам за най-големия късметлия в целия свят. Всеки път, когато правех нещо, си мислех, че това е върхът ми. Не мислех, че ще мога да го надмина. Но изведнъж на хоризонта се появява нещо още по-добро и още по-добро“.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И българите са били роби!
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Въпреки че не спечели Оскар за ролята си" - За коя роля, бе?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В този бар няма да ходя. БАР Бие.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щото не е попаднала на българските ЧСИ-та:)))