Рокери, певци и фенове подкрепиха Милена пред ВАС

Днес е делото срещу певицата, заведено от "София прайд"
Обновена: 13 сеп 2023 09:58 | 13 сеп 2023 09:40, Александър Попов
85
Рокери, певци и фенове подкрепиха Милена пред ВАС
Снимка: БГНЕС

Рокери, певци и почитатели на Милена Славова се събраха тази сутрин пред сградата на Върховния административен съд да я подкрепят преди делото, заведено срещу нея от "София прайд". То е за дискриминация срещу гей общността, а поводът - пост във Facebook.

Десетки хора блокираха столичния булевард "Александър Стамболийски", а хиляди подкрепиха Милена в онлайн петиция.

Още по темата
"На първа инстанция делото бе спечелено от Милена Славова, на втора обаче Административен съд София-град реши, че тя няма право да изказва публично мнение, защото по този начин дискриминира определена група от хора", заяви адвокатът й Мария Янева, цитирана от БНР.

"Важно е да имаме морал, мир и спокойствие за децата и да няма заплахи за убийство… Нека да си изказваме свободно мнението, защото така става като в комунизма – потискат ни… нали сме демокрация", заяви от своя страна Милена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
8
 
! Отговори
до 47 преди 8 месеца
Имах и аз една бивша приятелка, която много се възбуждаше от жени. Сума ти тройки сме правили. Съвсем нормални забавления. Ама мъж с мъж- ц. Гнусотия.
49
18
 
13
 
! Отговори
до 51 преди 8 месеца
Аз не съм хомосексуалист, но Милена не мога да я гледам. Невероятно нискоинтелигентно парче.
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
АБЕ НАЛИ СТЕ ПРОТИВ ЕЗИК НА ОМРТАЗАТЕЯ ГЕ ЙОВЕТЕ? ТУКА КАТО ТИ ЧЕТА ПОСТОВВЕТЕ, ТОВА НЕ Е ЛИ ОМРАЗА КЪМ МИЛЕНА?
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
НОМЕРЪТ Е ДА СЕ ВСЕЕ СТРАХ! ДАЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ МИЛЕНА, СЕГА ВСЕКИ ЩЕ СИ НАЛАГА АВТОЦЕНЗУРА, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ЗАВЕДАТ ДЕЛО ГЕ ЙОВЕТЕ И ДА ГО МОТАЯТ ПО СЪДИЛИЩАТА!
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ЕЛИ-Не е заради Милена, заради прайдовете и т.н. простотии е, дето почват да мязат на концерт на GG Allin.Преди 15г. всичко беше тръгнало да става ок, ама какво правиш в легото да ти е основната идея в живота и да тормозиш другите, че не познават от кой точно от 80+ сексуални наклонности си в главата си в момента, че и да го налагате на малолетни, дет не знаят дали ги сърби или другп -съжелявам, ама така радикализирате храта. Има 2 пола (в редки случаи 3-ти),другото е сексуална орентация.
45
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хмм, млад програмист съм, вече 3ти бизнес развивам и има огромно женско присъствие около мен. Неустоимо е две сладки момиченца да се близкат помежду си и докато оправяш едната на задна и свърши брутално, втората да я изпръска в същия момент в лицето, защото полудява от жени. Вече мъж с мъж не си представям.
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Другата година се твърди ,че България ще трябва да вземе решение дали да приеме еднополовите бракове. Със сигурност ще ги приеме , защото ще има натиск. Не разбирам какво е това парадиране за харесване на някой от другия пол, какви са тези билборди, какви са тези интервюта по телевизиите и прайдове. Аз нямам против вас, познавам такива хора, защо е цялата тази демонстрация. Грозно и нагло. Не одобрявам деца в началното училище да изучават такава литература. Като станат на 16г, тогава ок
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 41 - Влизай в морето и не се връщай, тогава.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди ВСВ, под 0.5% от населението е било "гей". След това са били 1-2%. 70-80-те уж са били 2-4%. След това до към 2010-а били 5-10%. Послед са между 10-20%, амавече се чува, че 1/4 от всички били гей. ДО 2038-а всички ще сме гей.... Ихуууу ....
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много е лесно да излезнеш да плюеш и да псуваш по хората и аутистите са ти се радват, по-трудно е да си полезен с нещо.
40
12
 
8
 
! Отговори
до 36 преди 8 месеца
На море съм, лицата ви не ме вълнуват. Вонящи рокери без образование и без 2лв. в джоба пияндурници. Казвам го като кореняк софиянец, непонасящ чалга и непонасящ рокери.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 35 - Галфонзо ... LGTBQ+, беше LGBT преди 10 години, а малко преди това беше LGB, за кратко, а преди това беше дживение за равенство, а преди това беше част от ексуалната революция и тук сме края на 60-те. Реално няма и 60 години. До 90-те никой не си мислеше, да прави прайдове. А цялата сегашан мизерия се пръкна някъде между 2014 и 2017-а!
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 26Защо се развива делото пред административен съд?
37
19
 
6
 
! Отговори
Ели преди 8 месеца
Заради "свободното мнение" на чукундури като тая се налага едно противно мнение за гей обществото. Заради такива като нея когато видят еднополови двойка, просто хваната за ръка ходят комплексарите да ги ритат. Тя иска да може да си показва свободно странностите, но иска другите да се крият като мишки! Ами за съд е и не я подкрепям!
36
0
 
7
 
! Отговори
32 преди 8 месеца
Искам да изкажа извинение на гей обността - Пишело се е 2SlGBTQIAE+ - изтървал съм A-то. Ем ... то през 5 минути ново 20! Спрете се. Това защо са ни 200 различни термини, за кактово е реално гей! И най-сменото е, че познавам обратни, котио са против ... Т-то в списъка.
35
2
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 8 месеца
Защо не дойде да на ни го кажеш в лицата, а?
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
LGTBQ+ общността съществува от 60тте години, прайдовете също, в България едва от десетина години. Всички които по някакъв начин се противопоставят на или изразяват различни от общоприетите ценности, убеждения или ред в обществото, се идентифицират като бунтари, Да 24, те СА бунтари и ако се беше образовал, сигурно щеше да знаеш, но невежеството повече ти отива:)))))
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 29 - Кажи го същото, както Милена във Фейса, ако си в скандинавска страна и в сравнително модерна компания - Ще те привикат и ако си бледолик и хетеросексуален, ще те изритат на момента. После може и да те съдят, ако имаш пари. Език на омразата е, бате! Вече не можеш и да мразиш някого ... както и да е. Вече даже, не можеш да изкажеш и несъгласие с някого. Не призоваваме за насилие - прото казвмае, че ни писна от прайдове.
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нямам нищо против хомосексуалните, но да парадират по улиците сексуалната си насоченост, украсени с розови пера и по прашки-НЕ. Твърдо НЕ !Все пак сме патриархална общност, а не изкуствено създаден народ, като хамериканците, дето са заченати от ***ститутки и у***ци.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Азбучните хора, дето им се вика, щото са презвели половината азбука и май ще превземат и другата половиан с тяхното 2SLGBTIE+ (така се пише вече в Канада), решиха да вкарат цифри и математически знаци, че не се знае с какво ще изкочат. Пансексуален бил - демек наред ги кара. Квот фане. Ми то тва пиян студент, бе бате. Куцо, кьораво, сакато, ако има дупка ... Небинарна - Демек ни жена, ни мъж ... с менстурация, обаче. Ама ако забременее ще взима майчински, нали? Ай сиктир!