Рокери, певци и фенове подкрепиха Милена пред ВАС

Днес е делото срещу певицата, заведено от "София прайд"
Обновена: 13 сеп 2023 09:58 | 13 сеп 2023 09:40, Александър Попов
85
Рокери, певци и фенове подкрепиха Милена пред ВАС
Снимка: БГНЕС

Рокери, певци и почитатели на Милена Славова се събраха тази сутрин пред сградата на Върховния административен съд да я подкрепят преди делото, заведено срещу нея от "София прайд". То е за дискриминация срещу гей общността, а поводът - пост във Facebook.

Десетки хора блокираха столичния булевард "Александър Стамболийски", а хиляди подкрепиха Милена в онлайн петиция.

Още по темата
"На първа инстанция делото бе спечелено от Милена Славова, на втора обаче Административен съд София-град реши, че тя няма право да изказва публично мнение, защото по този начин дискриминира определена група от хора", заяви адвокатът й Мария Янева, цитирана от БНР.

"Важно е да имаме морал, мир и спокойствие за децата и да няма заплахи за убийство… Нека да си изказваме свободно мнението, защото така става като в комунизма – потискат ни… нали сме демокрация", заяви от своя страна Милена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Днешното разбиране за свобода. Оня не знае какъв пол е - нека е свободен и да се изразява. Ти имаш друго мнение - нямаш право да говориш.
9
5
 
42
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
лгбтитата направо си строшиха главата с Милена... Ще бъдат намразени още повече от Народа.... По добре да бяха я привлекли на своя страна... ===)))
8
2
 
10
 
! Отговори
тука материята преди 8 месеца
е малко мътна . да поясня . присъдата на доктора, дето уби плъха - все е неясно нещо , с оръжие и без ама незаконно сам с нож се мушкал крил и лъгал . тук от СДС певица казва на обратните , че са извратени - в тълковния речник я има думата , българска . Сега , след обидата очевидно ще плати 1000 за хулиганство . аз като хейтя или ме трият, или съм гузен . Няма лошо и малко обиди към тази обратна общност . в юса има ККК
7
3
 
27
 
! Отговори
До 2 преди 8 месеца
Защото са подкрепяни от САЩ и глобалистите.
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обаче са прави за това,че уж е демокрация,а има цензура по-голяма отколкото през комунизма и нацизма,взети заедно.Примерно на 06.06. имаше голям протест и нито една медия не го отрази.А неудобните коментари често се изтриват.Някакви сатанински тpoлове пък директно заплашват български политици и останалите коментатори и никой не ги трие.
5
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки друг бих защитил и подкрепил и аз ама тая бабка няма нищо нормално в нея, че да говори кой е нормален и какъв е. Виж я бе бате, ти шегуваш ли се.
4
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гей мафята изнагля, защото техните партии управляват в момента.
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма демокрация Милена, щом сина на стария комунист Дайнов се води сега новия световен ред, комунизма си продължава с друго име.Само сменят имената, а тоталитарния режим си е същия.
2
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Комунистите не можаха да и запушат устата навремето. Целият репресивен апарат на тоталитарният режим не успя да я стресне. Тия хлапенца, дето не си знаят от кой пол са защо си мислят че ще успеят там, където всички други се провалиха? Дори да я осъдят - ще и съберем парите за глобата и пак няма да я накарат да млънке.
1
42
 
6
 
! Отговори
леле преди 8 месеца
алооооо ай стига бе , площад ли ше кръстим на тая ? писала и айде героиня . васко найденов подкрепя ли я :)