Милена: Плашат, че ще ми извадят очите, но не се страхувам

Заплашват и мен, и дъщеря ми, каза певицата преди делото
12 сеп 2023 22:08, Александър Попов
168

На 13 септември Върховният административен съд ще гледа делото срещу певицата Милена Славова, заведено от "София прайд". То е заради неин пост във Facebook, провокиран от снимка от "Прайд"-а.

"Предстои ми трето дело, споделих го във Facebook и няколко часа по-късно профилът ми беше блокиран. Това, което ме зарадва, беше, че приятели и фенове са събрали много подписи в направена петиция", каза Милена Славова пред Bulgaria ON AIR.

"Децата не трябва да виждат такива неща. Някой беше публикувал снимка, на която се сравняваше войводата от едно време с някакъв полугол мъж с българското знаме. Аз се възмутих. Нещата от гей парада не са за по улицата. Реагирах веднага и от там започна делото", коментира тя.

След това започнали съобщения със заплахи, които продължават и до днес.

"Казаха, че ще ми извадят очите, но аз не се страхувам. Това са болни мозъци, които са силни като са заедно", категорична е Славова.

"95% от обществото е на моя страна. В един момент се явявам като техния говорител и получавам силата им. Всеки един човек иска да си върви по улиците спокойно и да възпитава детето си както пожелае. Аз имам приятели гейове, които никога няма да парадират с това. Те също не подкрепят, не е това начинът. Мен ме дразни това, защото се слага насила", коментира певицата.

Тя разказа, че дъщеря ѝ също получава заплахи и че има ужасяващи съобщения. Момичето сега е на 15 години, но тогава е била едва 13-годишна. Милена Славова не е била нападана на улицата, но заяви, че хора я спират, за да я поздравят.

"Искам да изкажа огромни благодарности на хората, които имат моето мислене. Тук няма политици и политически партии. Ние трябва да си отстояваме позициите", категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
3
 
! Отговори
Мери преди 7 месеца
Само така, Милена!С теб съм!Всеки да прави каквото желае, но не на улицата!
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русофилите са болни хора и вредни за България предатели.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Звучи ми като някаква провокация към Милена. Меките китки нямат такава организация. Може би външен натиск, че да ни замажат очите с глупости и да не забелязваме как се качват цените на всички продукти? И намерили някаква застаряваща уж звиздъ да я клепат като жертвен агнец. Като сценарий на някой безумен български сериал, дето си произнасят репликите все едно са на зъболекар. То като се замислиш.. всичко е супер, та дай с обратните да се занимаваме. Ама не искам! Като латерна са с една мелодия.
102
0
 
19
 
! Отговори
антигей преди 7 месеца
Да заплашваш 15 год момиче,че ще му вадиш очите значи наистина си болен мозък!Не разбирам защо за политици не избираме решителни мъже и жени,а винаги разни надупеняци!?просто не разбирам и туй-то!
101
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва да се разбрали всчики вече, че има ЦЕНЗУРА да е политкоректно говорене каквото се налага ОТВЪН. Извратеняци взели да ръководят ЕС и налгат джендаризъм и рзврат и така Римската империя падна!
100
24
 
6
 
! Отговори
бай Ставри преди 7 месеца
Чудя се, защо я набеждават за рокизпълнител? Ти само кряскаше неистови с някакви побъркани текстове
99
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До ОцелялОтСДС-Чумата - Ти изглежда забравяш, че СДС е проект на ДС и на Луканов. Чак такъв анти-позитанковец ли си, та така характеризираш творбата им?
98
28
 
6
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
Тази звезда с шеметна кариера от една песен много си вярва
97
30
 
4
 
! Отговори
... преди 7 месеца
Някога имаше какво да каже. Сега е бледо подобие на човек. Пропагандира руски лозунги и е зло, което трябва да се разкара от медийното пространство. Милено, скрий се и не се излагай повече. Съдят те за епитет. Заслужено!
96
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има гей мъж и гей жена. Трябва да има равнество.
95
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гей не е дума за мъже , а е сининим на хомосексуален. Гей може да е и мъж и жена.
94
2
 
14
 
! Отговори
До 125 /Против/ преди 7 месеца
Сигурно си искрен, когато пишеш всичко това. Изводът е, че нито ти, нито някой от близките ти работи или твори в средите на хората на изкуството или на хуманитарните науки. Иначе щеше да знаеш каква мафия представляват гейовете в тези сфери. За лесбийките не знам, поне що се отнася до България не се е случвало да чуя хомосексуални жени да са мафия в някоя професия.
93
8
 
22
 
! Отговори
българина преди 7 месеца
когато изберем човек като Путин, Орбан, Ердоган, Тръмп, тогава нещата ще си дойдат намястото... кой за каквото е гласувал точно това ще получи
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Леле, какви добри хора...
91
1
 
20
 
! Отговори
До Обективен (№131) преди 7 месеца
Най-често употребяваната дума за понятието "стадо" е herd. Основното значение на думата pride е "гордост", а "стадо", "тълпа", "***" са нейни синоними. Сантахулавите не знам защо си мислят, че са гордостта на нашата столица. Но когато човек има мутации в структурата на мозъка, знаеш ли го какво може да си въобрази?
90
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като гледам, лабавите гевреци отново са завладели коментарите...
89
4
 
44
 
! Отговори
Дедо Шорош… преди 7 месеца
спира парите на джeндъp НПОтат и те сега се чудят как да намерят финансиране. Явно такава им е новата тактика - да съдят всеки несъгласен с всяка изpoдщинa която сътворят. За съжаление скоро на тези хрантутници от НПОтата ще им се наложи да си намерят истинска работа.
88
4
 
7
 
! Отговори
СМРАД преди 7 месеца
.
87
14
 
4
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 7 месеца
вижте се на снимката....пфу.
86
29
 
5
 
! Отговори
Миленче преди 7 месеца
с удоволствие бих гледал лес бий ки....и никога теб :)