Ан Хатауей трудно се възстановила след второто раждане

Ето какво призна
29 сеп 2023 00:00, Ивета Иванова
14
Ан Хатауей трудно се възстановила след второто раждане
Снимка: БГНЕС

 Ан Хатауей разкри, че ѝ е отнело 3 години да се възстанови, след като е родила.

Актрисата призова жените да се грижат за себе си след бременността.
 
40-годишната звезда има син Джонатан на 7 г. и син Джак на 3 г. от съпруга си Адам Шулман.
 
"Хората не говорят за това и наистина ме накара да се почувствам по-добре, когато разбрах за това. Отнема 3 години тялото ти напълно да се възстанови от бременност. Не се възстанових бързо и лесно. Искам да съм много, много ясна относно това. След моето второ дете, отне всяка минута от тези три години. Оставете тялото си да бъде тяло. Няма къде да отидете.", коментира тя пред списание "People".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
една преди 7 месеца
Че повечето мъже са прррростаци е известно. Ама ние да се възхищаваме на разплутите им кореми и празните им джобове, да, но някой друг път. Анонимен прекали за лошата роля на децата в брака. Който ще се намразва, ще го направи и без деца. Те затрудняват живота и да, загрозяват жената, но това донякъде се оправя.
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Те злобните феминистки са така.
7
6
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 7 месеца
Права е 555. Всички жени погрозняват и през бременността, и след нея, но ги лъжат колко били красиви. Да, ама не. А какво говорят много мъже за родилите по естествен начин не мога да напиша по обясними причини тук. Мъже, не си въобразявайте, че не сме наясно......Другата лъжа е колко е вредно секциото, а всички жени на гинеколози, които познавам родиха така?
6
8
 
7
 
! Отговори
555 преди 7 месеца
Който не е минал през това, няма как да го разбере. На мен също ми отне толкова време, с тази разлика, че мъжът ми се отдръпна от мен, вече ме ме харесваше. Дори ми каза, че не иска да е интимен с мен... Момичета, уважавайте се!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Очевидно е преценила предимствата и неудобствата!
4
3
 
6
 
! Отговори
Иви преди 7 месеца
Оставете тялото си да бъде тяло. Няма къде да отидете. ..... Тази сентенция , ще си я избродирам на ковьорче!!!! Собственоръчно !!!! Аман от *** в този свят !!!!
3
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Моята баба родила общо 14 деца! 8 умрели! 6 оцелели. И не се е оплаквала:)))
2
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Малките к0пеленца съсипват всичко! Отношенията между мъжа и жената, свободното време, почивката, сексуалния живот и най-вече физиката на жената! Предизвикват скандали и омраза и водят до раздели. Накрая порасват, стават негодници, изнасят цялото ти имущество в заложните къщи и чакат с нетърпение да пукнеш, за да наследят имота ти! Ама нали са на мама и тати радост...
1
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Малките *** съсипват всичко! Отношенията между мъжа и жената, свободното време, почивката, сексуалния живот и най-вече физиката на жената! Предизвикват скандали и омраза и водят до раздели. Накрая порасват, стават негодници, изнасят цялото ти имущество в заложните къщи и чакат с нетърпение да пукнеш, за да наследят имота ти! Ама нали са на мама и тати радост...