Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите

Накрая всеки се възприе като победител
1 фев 2024 13:47, Нели Христова
100
Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите
Снимка: YouTube

Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж.

Фолкпевицата Луна и политикът Волен Сидеров здраво се захапаха в ТикТок двубои, след като не можаха навремето да направят телевизионен диспут по важни политически теми.

"Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш апартаментите, ти си подсъдима за имотна измама!", напада Сидеров.


Устатата Луна не му остава длъжна и го контрира: "Кажи защо пиеш антифриз!" и допълва в коментар:“Българите мизерстват ей заради тоя алкохолик“.

На практика диалогът в тази онлайн „битка“ бе невъзможен – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия. Волен започна да настоява Луна да си кажела турското име, а накрая Луна отсече, призовавайки своите фенове: "Дайте да му набиеме шутовете на тоя измамник и предател"

Накрая всеки се възприе като победител, пишат от Телеграф.

Вторият диспут между тях, само допреди часове, започна със странното питане от страна на Луна колко е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но даже и по тази лежерна тема двамата не постигнаха съгласие. Волен също се направи на висок 1.70, но контрира Луна ,че тя е толкова със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тема във втория спор между двамата стана бягството на Сидеров от диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на телевизията, криейки се от среща с нея. Веднага след като стана дума за кандидатпрезидентския диспут, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с "физиолични нужди". Това разбира се отново наля масло в огъня и Луна избухна: " И каква революция ще правим с такъв човек, на когото му се ходи в тоалетната". Тук нещата вече минаха всякакви граници, тъй като нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на опонентката му - "Луна президент", която по думите й цяла България искала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тема: "Ти ми виждаш, защото не можеш да пееш!"

В общи линии и вторият ТикТок диспут между двамата завърши като говорилня, в който никой никого не чува - Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо - цирк, за смях на феновете  и на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Волен СидеровлунаTikTok
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
13
 
! Отговори
Семов преди 3 месеца
Да се готви Радев и да не закъснее с партията си.
62
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Волен е изключителен!
61
7
 
7
 
! Отговори
Ахмед Утешителя преди 3 месеца
Тези двамата само си губят времето в Тик Ток.Това е последен опит там да спечелят симпатизанти за да гласуват за тях защото на избори никой не гласува за тях.Лично аз не си губя времето като тях а утешавам укровдовиците във Варна.Нямам време за глупости.
60
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Волния бял пудел си показва циркаджийството. А Копейката - Болен от Али Експрес - е същата работа. Това са отрепляци забутани в кенефаааа на историята.
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Два екземпляра отдавна изтрити от политическата сцена, опитващи се да напомнят по някакъв начин за себе си ама нещо не им се получава.
58
2
 
13
 
! Отговори
М преди 3 месеца
Бедни ми народе..до там ли стигна, че да се вълнуваш и да имаш за хора, подобни клоуни, като тези двамата? Един провален крадец и пияница и една психарка. Ама и те с претенции за политика! То точно защото допуснахме такива индивиди в политиката, затова сме на тоя хал. НИЕ сами убихме България! Ние позволихме на такива хора да са в парламента..ние сме виновни!
57
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помните ли Воленчо "големия мъж" как се криеше под една пластмасова бяла маса,ама то кво да очакваш рушшка лека жена като него.
56
1
 
22
 
! Отговори
М преди 3 месеца
Осъзнавате ли колко ниско е паднало обществото ни? Подобни клоуни будят интерес?! Защо? Волен сме го видели що за стока е. Имаше своя шанс. Папка, наяде се и замина на бунището на историята. Другата особа, Месечината, е известна с това, че е психически нестабилна. Жалко е обществото изобщо да се вълнува от съществуването на тези двамата и други, подобни на тях.
55
20
 
15
 
! Отговори
цар преди 3 месеца
Волен е цар. 7 книги е написал. Колкото и да бъде плют от всички медии, винаги ще е нива над тази плява в управлението.
54
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Луна си намери майстора.
53
2
 
13
 
! Отговори
още нещо преди 3 месеца
И дввамата са на еднаква степен шантиклер и е крайно време да се вземат и тези диспути да си ги водят в спалнята.Волен макар и нисък казва че е расъл само на достойнство от което Луна ще се възолзва.
52
3
 
16
 
! Отговори
Очевидец преди 3 месеца
Няма да забравя, когато Волен се появи мъртво пиян на мотика в предаването "Референдум" по БНТ и подтикна ЛГБТ общността да гласува за Джамбазки. Накрая дойде полиция и го изнесе с все стола, но това беше висш пилотаж в троленето.
51
3
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 3 месеца
Пред Волен и най-големите отк***чалки (Луна) губят дар слово. Легенда!
50
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И копейкин ще свърши така като му спрат парите от руското посолство. Тъжният край на копейките.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
на 3-волтовия народ му трябват хляб и панаири
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тоя тотално изпуши от наркотици и фиркане,
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Волен като сипе от високо октановото гориво и няма спирачки. Луна си глътна езика чак, не може дума да каже.
46
0
 
2
 
! Отговори
Алоу преди 3 месеца
правят балъците на луди калинки :()
45
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само варненската копейка липсва на екрана (може и Рундьо също - за чорапен мирис).
44
0
 
7
 
! Отговори
смях преди 3 месеца
тоя ***, го бях забравил, ама ето че е намерил подходящо поприще - он лайн ШУТ. Евала

Спонсорирани публикации