Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите

Накрая всеки се възприе като победител
1 фев 2024 13:47, Нели Христова
100
Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите
Снимка: YouTube

Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж.

Фолкпевицата Луна и политикът Волен Сидеров здраво се захапаха в ТикТок двубои, след като не можаха навремето да направят телевизионен диспут по важни политически теми.

"Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш апартаментите, ти си подсъдима за имотна измама!", напада Сидеров.


Устатата Луна не му остава длъжна и го контрира: "Кажи защо пиеш антифриз!" и допълва в коментар:“Българите мизерстват ей заради тоя алкохолик“.

На практика диалогът в тази онлайн „битка“ бе невъзможен – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия. Волен започна да настоява Луна да си кажела турското име, а накрая Луна отсече, призовавайки своите фенове: "Дайте да му набиеме шутовете на тоя измамник и предател"

Накрая всеки се възприе като победител, пишат от Телеграф.

Вторият диспут между тях, само допреди часове, започна със странното питане от страна на Луна колко е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но даже и по тази лежерна тема двамата не постигнаха съгласие. Волен също се направи на висок 1.70, но контрира Луна ,че тя е толкова със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тема във втория спор между двамата стана бягството на Сидеров от диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на телевизията, криейки се от среща с нея. Веднага след като стана дума за кандидатпрезидентския диспут, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с "физиолични нужди". Това разбира се отново наля масло в огъня и Луна избухна: " И каква революция ще правим с такъв човек, на когото му се ходи в тоалетната". Тук нещата вече минаха всякакви граници, тъй като нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на опонентката му - "Луна президент", която по думите й цяла България искала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тема: "Ти ми виждаш, защото не можеш да пееш!"

В общи линии и вторият ТикТок диспут между двамата завърши като говорилня, в който никой никого не чува - Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо - цирк, за смях на феновете  и на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Волен СидеровлунаTikTok
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Волене пиеш ли? Да, пия отговори той но не се друсам, само пия- и гледаше с оня странен налуден, изцъклен поглед- по Алфа тв.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жал ми е не за тия двамата, а за наивниците, които ги гледат и си губят времето с подобни излишни простотии.
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До aZ-ът прав си човече, ах колко много си прав !
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Двама типични представители на русофилската общност. Даже тези на снимката се водят елит сред русофилите. Нивото на останалите е още по-трагично.
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
dnes.bg ако имахме малко себеуважение, никога нямаше да публикувате такова нещо като топ новина. Знаем, че целта ви е да промотирате утайките на обществото с цел опростачвване на народа но с това видео се самозастрелавате в главата
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Извини се бе!
37
2
 
17
 
! Отговори
aZ-ът преди 3 месеца
Никак не е смешно. Отдавна вече не е смешно. Лека , полека , една някога Велика Държава си отива. Народът й - и той си отива по дяволите. Като гледам какви става с обществото - ми се струва, че в за хубаво даже.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И двамата са един дол дренки. Това театро е за пари. Кой знае как се поздравяват след лайфа един на друг, че са изкарали пари от балъците, които им вярват, че се карат пред хората.
35
0
 
4
 
! Отговори
Интелктуален спор преди 3 месеца
Няма да взимам ичастие!
34
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путине пускай атома и да се свършва вече не се издържа
33
0
 
9
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
що ни занимавате с тия двамата ???
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен5 преди 3 месеца
само глупавите хора биха гледали това!
31
14
 
7
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 3 месеца
Народен съд и въже за всички българи, които с данъците си спонсорират Украйна и и3биването на ръшистанските н1щожества на фронта. Ш1БАНИ АМЕРИКАНОФИЛИ И ПРЕДАТЕЛИ. : )))))
30
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копейкин да гледа внимателно и да се готви, че това го чака. След като го употребят, руснаците ще го захвърлят като използвана тоалетна хартия и ще му се налага да участва в подобни порнoграфии за дребни суми.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Хахаха Тя Ванчето Григорова отсега е готова за тик-ток с нейното блещене и гримаси. Много е "фотогенична". А КЪСтадинчо ще стане централен актжор с неговото изпънато като пружина крехко телце, по примера на фюрера.
28
6
 
6
 
! Отговори
маалата преди 3 месеца
Аз съм за Луна, тя е къде по-умна и по-симпатична от Болното п/Лидер на хАтакааа... -)))
27
1
 
7
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Няма лошо, все пак на тази територия и трябва и малко цирков спектакъл, и в случая няма по-подходящи от тези двамата.
26
4
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Мъка,мъка.Митрофанова му спря дотациите и сега на Волен му се налага да играе клоун,за да изкара някой лев.А каква приказна сватба вдигна с руските пари.Но беше.Сега цирк и стотинки.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Воленчо рушшкия иббрик да каже що се е направил на болен едно време само и само да не отиде в казармата,ама иначе големия мъж пплужека нещастен.
24
0
 
4
 
! Отговори
Под бялата масата преди 3 месеца
Вярно ли е, че Камен Попов поздравил Волен Сидеров с песента на Queen - We Will Rock You?

Спонсорирани публикации