IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

"Кен": Няма никаква соя в кренвиршите ни


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

196
До 202
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Да,всички искат да ядат целогодишно луканки и пържоли,обаче няма как да стане ,защото производство от свжо месо е скъпо.А дето няма кой да произведе такова нещо -това е друг проблем,всички искат наготово.Тогава се сещаме за логиката на постенето,няколко месеца през зимата се яде месо ,но качествено.Това е големия проблем-нямаме мярка в нищо,лакоми сме и загубихме вкус към финеса.
отговор Сигнализирай
195
bla-bla
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
"Кен": Няма никаква соя в кренвиршите ни ..." Изречението продължава така "Е, няма и месо в кренвиршите ни, но няма и соя, има само РКК - рога, косми и копита..."
отговор Сигнализирай
194
Живото-спасяващо...
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Ако правят колбасите само със соя ще е по-добре,поне ще се знае че няма други отпадъци....Гнус ме е вече да посегна към каквото и да е --колбасите с ***,хляба също,"натуралните "сокове и те абсолютна химия,за млеката да не говорим--и там само името е останало...Единственото спасение е живото-спасяващо гладуване
отговор Сигнализирай
193
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Сърбите разбират от месни продукти, няма спор
отговор Сигнализирай
192
Вегетарианец
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
От близо 2 години не ям месо, само риба 1-2 пъти в месеца. Спрях го по хуманни причини, но като знам какво включва т .нар. месо в България, а и същото от ЕС, да не говорим за "европейските" продукти на Клауфланд и Билла, не съм сбъркал изобщо. Специално кренвиршите се правят от смлени птичи крака, клюнове, пера и остатъци от всичко, което не може да се използва по друг начин! А за КЕН, и аз да съм, и да се занимава с това, и аз няма да кажа - СОЯ Е! С Кен - май някой друг ден!
отговор Сигнализирай
191
Люба Клозетич
преди 14 години
Харесвам 32 Не харесвам 4
Няма да забравя една Нова година по купонното време(90-та ако не се лъжа), когато в магазина беше свършил шпека и лелката продавачка ми набута кренвирши. Като се прибрах в къщи и ги разрязахме от вътре щтръкна перушина. Писна ми разни да ме убеждават в "качеството" на едновремешните колбаси .. Стара планина ... бла бла .. Хора, в крайна сметка става въпрос за КРЕНВИРШИ! Като искате месо - купете си пържоли!
отговор Сигнализирай
190
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 6
Ей щото всички са "хейтъри" и разбират от всичко и затова цялата държава е на това диридже. Всеки завижда за нещо на другия, а сам не се опита да постигне някакъв успех. Никой не ви кара да купувате колбаси, салами, луканки, сирене. Като сте толкова големи разбирачи, ми правете си ги вкъщи. Връщайте се на село, гледайте *** и яжте бахур. Ама не ви стиска!
отговор Сигнализирай
189
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
НЯМА СОЯ, НЯМА И МЕСО???????? КРЕМВИРШ "КЕН" ТОВА Е ТО???
отговор Сигнализирай
188
inw
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
до cavdo: Не се заяждам, не съм разборач - каймата беше на 3-4 дена - не прясна на деня. Дни след заколването на прасето реших да си направя кебапчета - не успях. Разпадат се - наистина има нещо за спойка... пак ти казвам - кайма - само свинска + подправки - нищо друго - и не стана... не че не ги изядохме и раздробени... :)
отговор Сигнализирай
187
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
соя и соеви протеини няма, но за това пък тоалетната хартия е в изобилие.
отговор Сигнализирай
Новини