IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

"Кен": Няма никаква соя в кренвиршите ни


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

176
cavdo
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 4
До пишман ТЕХНОЛОГНе знам къде си учил и къде си придобил специалност, но кебапчета съществуват доста преди да се започне да се слага соев протеин /брашно/ в каймата за кебапчета. Едно време дядо ми като заколи прасе да не е тичал до магазина да търси соя, че да прави кебапчетата. Айде аман от "ТЕХНОЛОЗИ" дето са учили как се прави кайма без месо обаче не са яли истинска храна.
отговор Сигнализирай
175
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
Това момче Игнатов е млад и зелен още.Ами да вземе пример от политиците агенти на ДС (например Д.-агент Сава).Кат ги изобличат, че са били агенти на ДС и те въобще не отричат.А казват: "Гордея се, че съм служил н държавата."Та мисълта ми е Игнатов хич да не отрича. А да се изпъчи гордо и да каже: "Гордеем се, че в нашите кренвирши има соя."
отговор Сигнализирай
174
гуньо
преди 14 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Та, да си кажа и аз за соята. Като наближи Коледа жена ми пощурява да се пости в къщи , и аз като добър съпруг слушам и изпълнявам :). Добре че в специализираните диетични магазини се намират продукти от соев протеин , много успешно заместващи например телешки шницели ( че и на вкус го докарват ) или кайма , за да не умрем от глад с децата :)). Та, аз лично нямам нищо против соята , нека дори си я влагат като подобрител, само искам да се отразява коректно съдържанието в продукта.
отговор Сигнализирай
173
Пепо
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Това е така, никой не спори-въпросът е,че не съм разбрал още колко соя има в крайна сметка в продукцията им, може да се окаже десетки от процента...То ако се направят подробни анализи може и молекули уран и живак да намерят, въпрос на желание;)
отговор Сигнализирай
172
Технолог
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 13
Соята се влага по технологични причине дами и господа сънародници- дървени философи и от всичко разбиращи, както и въпросния министър с неговата "Стара Планина". Хайде изпечете на скарата от новите кебапчета да видим дали няма да се разпаднат :))) Приятен ден, отивам да ви бъркам отварата за салама :)))
отговор Сигнализирай
171
Честен
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Въпросът е принципен, а не дребнав, елементарен, злобен, г-н Технолог. Тук става дума не за лев, два или пет. Тук става дума за честност, коректност, почтенност. И най-вече - за пладнежки ГРАБЕЖ.
отговор Сигнализирай
170
Технолог
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 6
Господин Честен, на 1 кило суджук, който е 20 лв и е произведен от чисто месо и допустимите 5% соев протеин, то както вече сте пресметнали частта , която ще платите за соята е ЕДИН лев :))) Голям грабеж, няма що Ха-Ха-ХА
отговор Сигнализирай
169
до технолог
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Ами кой говори за 5 %, и за каква соя става въпрос?Ако е прието, че не трябва да има соя, значи не трябва да има.А по-тъпо и нагло твърдение, те методът не е приложим за тяхната продукция не съм чувал.Или искат за всяка фирма - друг метод за анализ. И всичките методи да дават отрицателни резултати.А вие като твърдите, че соята е толкова полезна, яжте си я. Аз, и много други не я искаме. Аз не познавам европейските стандарти, но познавам европейските колбаси и сирена, вие сте далеч от тях.
отговор Сигнализирай
168
Един
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 3
цената му е около 4 лева,а нормата на влагане около 2-3%, ползва се за по добра континстенция на продукта и добро задържане на влагата- за да не ръфаш сухо месо във обвивка на кренвирш...Всъщност влагането на соя оскъпява продукта,но го прави по-добър.
отговор Сигнализирай
167
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Тия разбира се за техническа грешка се ловят. Адвокатите му с адвокати!Как обче ще докажат цоевите кремвирши - такива от месо не ми е ясно!
отговор Сигнализирай
Новини