IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Технолог по храните развенчава някои митове за глутена, за зехтина


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

17
Теофилов
преди 4 дни
Харесвам 2 Не харесвам 0
До: анонименА зарбузулинорубилономин не съдържа ли !
отговор Сигнализирай
16
Кокорчо
преди 4 дни
Харесвам 8 Не харесвам 2
Отвсякъди й личи на госпожата, че се храни добре и здравословно! Сочна маруля !
отговор Сигнализирай
15
анонимен
преди 4 дни
Харесвам 3 Не харесвам 0
До: анонименПри 120 градуса и катализатор Fe(ръждясал тиган)при пържене се получава акролеин( канцероген) той прави "дупки" в стомаха ?!!!
отговор Сигнализирай
14
анонимен
преди 4 дни
Харесвам 0 Не харесвам 0
До: анонименПомаче е от костите зехтин ?
отговор Сигнализирай
13
Хари
преди 4 дни
Харесвам 3 Не харесвам 7
Като гледам какъв свинчехофер е тази техноложка....не е много за пример!
отговор Сигнализирай
12
анонимен
преди 4 дни
Харесвам 8 Не харесвам 7
Тая ли свинкя на снимката ще ми обяснява как да се храня? Хахахаха!
отговор Сигнализирай
11
анонимен
преди 4 дни
Харесвам 6 Не харесвам 2
До: анонименМного е симпатична и умна с приятно излъчване.
отговор Сигнализирай
10
анонимен
преди 5 дни
Харесвам 14 Не харесвам 9
Да ме прости Господ, но вижте на какво прилича тази специалистка по храните... И аз трябва да вземам акъл от човек, който изглежда по този начин??
отговор Сигнализирай
9
анонимен
преди 5 дни
Харесвам 10 Не харесвам 4
Как ще е подходящ за пържене зехтинът, бе, дuвaци? Когато е студенопресован, вътре имам какви ли не части, които като изгорят над 100 градуса стават чист канцероген??? Подходящ е само помаче зехтинът, щото е рафиниран. После обяснява, че хората не знаели, а тя трябвало да обяснява...
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 5 дни
Харесвам 19 Не харесвам 1
Без да съм диетолог ще кажа,че всички храни третирани с пестициди са вредни.Месото и неговите производни с консерванти също.Плодовете пък имали много захари,освен че са пръскани с отрови.Е тогава какво да ядем,за да оцелеем?
отговор Сигнализирай
Новини