IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Многобройните ползи от агнешкото месо


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Мъка
преди 10 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
А на агънцето как ще му обясним че ще бъде изядено!?!?...
отговор Сигнализирай
4
*
преди 10 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Месото , няма значение какво преди да стане годно за консумация трябва до узрее т.е. за кокоше на 1 г. когато е най-полезно трябва да отлежи 3 дни при температура в която се зъмръзява веднага до ситни кристали на водата съдържаща се в него . Телешкото на 1г. и 6 м. но то трябва да отлежи при горните условия 21 дни ....За овчето нямам сведения колко да отлежава , но животното също трябва да е 1-годишно ... Не , че някой щи излезе жив от живота - става въпрос да не е вредно
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Аз харесвам агнешко и си хапвам през цялата година. За съжаление дъщеря ми се мръщи защото й миришело. Овчето кисело мляко със конфитюр отистински ягоди с козунак е любимата ми закуска.
отговор Сигнализирай
2
търговски статии
преди 10 години
Харесвам 9 Не харесвам 12
аз пък познавам лекари,които ядат месо,но категорично отказват агнешко...единият от лекарите е патоанатом,прави аутопсии и от него зная,че агнешкото месо съдържа киселини и съставки,които са канцерогенни...той бе категоричен,че за нищо на света не би консумирал агнешко..
отговор Сигнализирай
1
анонимен
преди 10 години
Харесвам 24 Не харесвам 5
при 15 лв килото не е много етично да коментирате ползата от агнешкото точно тезидни малко риба малко козунак и това е 25 год не сме яли агн и телешко и ощесме живи за ужас на здр министър
отговор Сигнализирай
Новини