Ресторант ADOR на хотел InterContinental Sofia затвърди позицията си на водеща гурме дестинация, представяйки две ексклузивни вечери с френския шеф-готвач и носител на звезда Michelin - Lionel Levy. Събитието този април, привлече ценители на висшата кулинария у нас и подчерта ангажимента на хотела към предлагането на преживявания от световна класа.
Средиземноморски шедьоври от шеф Lionel Levy
Шеф Levy, световно признат кулинарен авторитет от Hotel InterContinental Marseille – Hotel Dieu и уважаван президент на асоциацията Gourméditerranée, представи незабравимо авторско меню, разкриващо широтата на таланта му - с брилянтен фокус върху иновациите в средиземноморската кухня.
Вино за кралски особи
Четиристепенната вечеря беше съчетана с престижна селекция вина от Clarence Dillon Wines, Бордо – изба, собственост на принц Робърт от Люксембург и партньор на наградите "Оскар".
Френски вкус, българска емоция
Музикалната програма с участието на Жаклин Таракчи допълни изисканата атмосфера, допринасяйки за цялостното премиум изживяване.
ADOR — лидер на кулинарната сцена в България
Привличането на световно признат майстор-готвач като Michelin звездата Lionel Levy и партньорството с легендарната изба Clarence Dillon Wines, беше повече от ексклузивно преживяване, което категорично утвърждава ADOR като безспорен лидер в луксозния ресторантьорски сегмент в България.
Дългосрочна визия за кулинарен елит
Успехът му не само издигна имиджа на София като желана дестинация за гастрономически туризъм, но и недвусмислено доказа зрелостта и капацитета на местния пазар да бъде домакин и да оцени кулинарни събития от най-висок световен стандарт. От InterContinental Sofia споделиха, че това събитие е част от дългосрочната им стратегия за предлагане на изключителни кулинарни моменти и утвърждаване на ресторант ADOR като еталон за качество и иновации в гастрономията.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.