IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Сладко от зрели смокини


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Едно време захар се е слагала повече, защото не е имало плътно затварящи се съдове, буркани. Сега въобще не е нужна такава концентрация, за да се запази плодът от разваляне. а първото условие за добро консервиране е здрав плод, окапалите смокини не стават.Поредният материал за отбиване на номера.
отговор Сигнализирай
4
Assen4o
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
към2. Бравос. По магазините няма обаче ракия от смокини. Само узо. Между другото узо върви със пресни смокини за мезе. Обаче се напиваш супер бързо.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 7
Стига с тая захар - това е една от най-големите причини за наднормено тегло, диабет, ракови заболявания и какво ли не.По-добре изяще плодовете както са си натурални, а ако искате да ги запазите за зимата си има методи за сушене.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 7
рецептата е почти точна, но 5кг смокини се слага 1кг захар с 3л вода , това се умножава по 20, залага се в бидон и се записва час на казана за след 7-8 дни
отговор Сигнализирай
1
ЕЕЕЕЕ
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
Покажете малко подкрепа към ПП ГЕРБ!За какво ви плащат?!?!Какви са тези смокини, пуснете нещо с тиква!
отговор Сигнализирай
Новини