IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Започват хайки и за найлоновите торбички


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

30
Караджова
преди 12 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Аз консумирам предимно от бутилки. През деня го правя умерено и отговорно, защото заемам важен пост, а вечер, ех вечер...В торбичките няма градус, а като няма градус, няма и радост.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 26 Не харесвам 1
Нона торбичката може и да не знае, но една тирбичка за хранителни продукти използвана многократно, има пълен набор микоби и бактерий, там имат отлична среда за развитие, а със реформираната задравна система и предтавлявана от младата госпожа с вид на незавършила студентка, ще постигнем рдуциране на населението в съответсвие с плана Ран - Ъп в кратки темпове и предсрочно.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 27 Не харесвам 2
Как един за света няма в тая ТИКВЕНА партия?Аман!!
отговор Сигнализирай
27
Джо пияницата
преди 12 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
До ЛЪЖЕ 11Прав си, че не пазарува и не готви, обаче ако знаеш колко пие. Бедна ти е фантазията и е страшна купонджиийа. Умее да се заблява, а и може да си го позволи, защото живее на гърба на хората.
отговор Сигнализирай
26
Не
преди 12 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
На тази жена и дума не и вярвам
отговор Сигнализирай
25
До 26
преди 12 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
И вече от ТРИ години торбичките им са саморазлагащи се,отделно ,че са БЕЗПЛАТНИ в магазините!!!
отговор Сигнализирай
24
До 9-ти
преди 12 години
Харесвам 27 Не харесвам 3
Хлябът в найлон се слага уж за хигиена и предпазване от пипане от хора с мръсни ръце. Ноо, така той се запарва и става опасен, защото плесените се развиват във водна среда, а торбичката им я дава. Т.е. хлябът става вече опасен в найлонова торбичка. Навремето какво като го продаваха без такива найлони, топъл и хубав. А сегашният хляб е по-лош и от тоя дето са го яли в концлагерите. С нискокачествено брашно, оцветител, набухвател, подобрител и ...цялата мензелеева таблица. После болниците пълни!!!
отговор Сигнализирай
23
ЯДЕМ ДУНАПРЕН
преди 12 години
Харесвам 28 Не харесвам 0
Ако искате да усетите вкуса и аромата на истински хляб отскочете до съседна Гърция. На всяка краЧка има малки фурни, които правят истински хляб и не е в найлони. Може да са всякакви , но евала иМ правя на гърците, хляба им е ХЛЯБ!
отговор Сигнализирай
22
Найлонофил
преди 12 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
Г-жо министър, имам чувството, че не ходите да пазарувате и нямате понятие от това.Прави са долу изказали се , че купувате само бутилки.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 23 Не харесвам 2
Типично за *** гербери. Понеже не могат да се развиват, спъват развитието на всички останали.Сигурно една разходка на тиквата с хеликоптер, замърсява природата повече от всички найлонови торбички за 10 години напред.
отговор Сигнализирай
Новини