IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Внимавайте с домашната ракия! Първакът е силна отрова


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
До 23
преди 7 години
Харесвам 34 Не харесвам 2
Няма да ни впечатлиш с обидите. Който има възможност да си вари ракията, нека го прави. Също както и домашната лютеница, няма нищо общо с купешката, ако ще и да имат най скъпата реклама.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
В нашия град има модерен казан за ракия, който веднага отделя вредните съставки на ракията и излиза готова за пиене на момента. НО! Какъвто и материал да сложиш, излиза една и съща ракия. Няма го ароматът на слива или на гроздето. Жив спирт на 43 градуса.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 30 Не харесвам 8
Нищо не може да се сравни с домашното, това важи и за ракията и виното, но трябва да е правено не за продаване, а за себе си, да е хубаво и човекът, който го прави да разбира. То както не от всеки става готвач, и не от всеки става човек, дето да може да прави ракия и вино.А всичко вече по света качеството му спадна. Докато ракията си е същата качествена. Няма как да се сравни *** ако ще да струва 200 лв. със домашното. Домашното си е домашно.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 31 Не харесвам 6
Значи ракия никога не съм правил, взимам от познати, но домашната, ако е правена от майстор е 1000 пъти по-хубва от всеки купен алкохол.Бях минал на скъпо уиски и пиех само това, но накрая щях да се озова в болница. Докторът ми каза да не пия никакъв алкохол. и като минаха 2 години минах на домашна ракия от един познат, страшен майстор, сливова два пъти преварена. И от 2 г. съм на нея. Нямам никакви проблеми със здравето, причинени от ракията. Не близвам купешко, вредно е.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 6
Не съм познавач на ракиите, и не мога да направя никаква разлика във вкуса и на най скъпата ракия в онези тънки шишета, и на онази с меката топлина. Нека някой разбирач да обясни има ли разлика.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 55 Не харесвам 4
Чудно как българите не са загинали през вековете, след като е нямало частни винпроми, които да са загрижени за здравето му.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 46 Не харесвам 5
Ейй статия против домашната ракия. От много години пия домашна ракия и досега проблеми съм нямал. Ама нали трябва да се купува купешкия *** и да напишат една статия. Тия журналисти понякога за нищо не стават. Знаем че първакът е отровен, знаем че и костилките отделят токсини аз не ги слагам.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 50 Не харесвам 8
Поредната платена от винпромите статия за вредата от домашната ракия. Вредата е единствено за винпромите, чиито приходи се намаляват от домашнярката. А за първака всеки знае, че става само за разтриване. Сега ще последват статиите за тежките метали в ракията и прочие.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 45 Не харесвам 5
Всеки ял краставици и пил ракия е умрял! Даа....Краставиците са опасно нещо !
отговор Сигнализирай
Новини