IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Финтират ни и с меда, похапваме захарен сироп с прашец


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

34
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
един път седмично на пазар в Серес /може и на сезон/ - зехтин, маслини, медец, кафе, сиренце, млекце, прах за пране, почистващи препарати - та даже и полиетиленови гъбички! све! може и в Драма! а за пчелен мед - Никити, е малко е по далече, ама колко му е делничен ден със сув-чето! ба!
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Копува се мед на буркана да има име и тел. номер.Пряко от пройзводител
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 29 Не харесвам 4
през соц времето във всяка една консервна фабрика . млекоппреработването местната промишленост имаше качествени и ерудирани технолози които следяха за качеството за храните и не правиха никакъв компромис защото ако направиш някоя далавера директно отиваш в затвора а сега няма никакъв контрол навсякъде играе ЧИЧКО ПАРИЧКО
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Най добре е да купувате мед директно от производител когото познавате лично. Брандиран мед от магазин - в никакъв случай! А от големите вериги - забравете. Там продават имитации или вносен мед със ниско качество от Украйна, Китай и др..
отговор Сигнализирай
30
Е
преди 7 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
В България се продава изключително качествен мед. Проблема е че има много ментета по магазините а хората не знаят от къде да купят хубавия мед. Другия проблем е че не знаят и как да разпознаят истинския мед. А той въсщност не може да се сбърка ако човек е опитвал истински мед. Той си има специфична консистенция, цвят и аромат.За различните видове тези неща са различни.Аз лично със затворени очи само по аромата мога да ви кажа дали меда е истински или не. Но аз гледам пчели от 20г.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 14 Не харесвам 5
Изхода е да се пазарува храна в чужбина. В Гърция например. За който може да си позволи.Защото тук Бог ни е дал и вода и плодородна земя в изобилие, но човешкият "матрял" не струва. А в Гърция нямат дори добра питейна вода, и кувуат от магазина бутилки с вод, почвата им е една камениста, за който е виждал разорана гръцка нива, но хората произвеждат добра храна и хранителни продукти. Храната там ухае на хубаво, хлябът там ухае. А тук я си купете хляб и го помиришете.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Има на пътя откъм София по път за границата, на Кресна един магазин за мед, казват, че е истински, купувал съм си, но не помня вече дали ми харесваше.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Това с меда се знае отдавна. Тея чак сега ли е сетиха?Да ви кажа, че и сиренето не е сирене. Имаше една мандра в Родопите преди много години правеше сирене за министерският съвет и една буца овче ми стигаше за 1 седмица, мазно хранително, нищо общо с тези в магазина, но... било много скъпо и не успя да издържи на пазара и мандрата фалира. Сега отивам в мандри, които пред мен затварят тенекии щамповани с дата 1 месец назад, и сиренето е изкуствено, уж узряло, твърдо, а наблъскано с какво ли не.
отговор Сигнализирай
26
по
преди 7 години
Харесвам 28 Не харесвам 0
Бих желал освен държавата да се изписва региона , а защо не и пчеларя.
отговор Сигнализирай
25
Сашкоууу
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Вземи се разходи и поразпитай по селата някой дядо пчелар как се пръква меда в кошерити.После го питай как се прави лошокачеддтвен мед и се уйдурдисва!Другото е български тарикатлъци и гешефти.
отговор Сигнализирай
Новини