IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Какъв сладолед купуваме от улицата? В 73% има опасни бактерии


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

17
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 7
Важното е сладоледа да е европейски, американски, но не и от Березка.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
При хамбургерите проблема е че майонезата например стои отвън , на топло , а трябва бутилката след всяко слагане да се слага в хладилника Пише го на бутилката - '' След отваряне да се държи в хладилник ''А те ги държат навсякъде по цял ден навън
отговор Сигнализирай
15
Хари
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Насипен уличен сладолед ? Не бих го препоръчал. По добре опакован, кутия от веригите, отколкото насипен - отгоре кихат , кашлят , падат разни ***. Риск отсекъде.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
И лъжичките ли са проблемът? Или сладоледът, че не е сладолед? Има ли вътре истинска сметана, мляко, яйца, естествени овкусители? Истински сладолед последно съм ял в Италия. И - ако щете вярвайте, ама по нищо не отстъпва от оня нашенския от едно време от големите гюмове. И колкото и да бяха ръждиви, колкото и да е било "нехигиенично", не знам някой да се е оплакал. А сега изисквания, наредби и куп глупости. Купиш си нещо и има вкус на трици.
отговор Сигнализирай
13
До бай Тошо
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Ти помниш ли сладоледа от 40 ст/после 4/ във малките вафленни фунийки,и този ,,големият" от 80 /после 8/ със квадратните вафлени корички. Всички минаваха през ръцете на продавача ,цял ден.? А сиропите ,който се правеха в момента есенция с една лопатка и после под чешмата се газира-вишнев,ментов ,ябълков,,,истанбулски"-пиехме всички от опашката,от една чаша ,която продавача изплакваше за секунди.Е гати хигиената беше,на никой не му идваше да повдига въпроса по Тошово време.Помним,младо помним!
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Купувам само пакетиран в завода сладолед.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
То само сладоледа да беше проблем.... Освен отровите в храната, вижте хигиената по уличните кафе машини с монети, закусвалните, будките за дюнери, хамбургери и така нататък. А колко заведения има, особено по морето, където хигиената е нулева, бедна ви е фантазията...
отговор Сигнализирай
10
Стамат
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Някой помни ли клипчето, на което продавачка на сладолед плакне канатата във фонтана пред Народния театър?
отговор Сигнализирай
9
гост
преди 5 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
носенето на ръкавици от нашите продавачи е криво разбрано понятие!!! Виждала съм как с ръкавици се взимат пари, парцали с които да забършат, пипат с тях носовете си лицето и.... после със същите ръкавици пипат храната!!! Те си мислят, че тези ръкавици предпазват тях, а не нас. Значи трябва да има контрол и да им се обясни на продавачите, че целта на ръкавиците е да предпазят консумиращия от хигиената на продаващия, т.е. кожата му да няма досег с храната, съответно с ръкавици се пипа само храна.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
Да, хигиената на павилионите за продажба на сладолед не е приоритет, но много по-важно е кави ингредиенти влизат в състава на съвременния сладолед. С други думи - изработва ли се сладоледът от натурални продукти или от палмови масла, фруктози, оцветители, затвърдители и тп химически ксенобиотици?Кой ще ни каже истината? С декларацията си за съответствие производителят ще ни каже ли истината или за него е по-лесно и най-важното - по-доходно да ни излъже?
отговор Сигнализирай
Новини