IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Туршията на пазара се оказа опасна, има плесен, заразена е с ешерихия коли


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

28
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 16
Дай на селяка да набива сланина, трушия и да се налива с домашна ракия и ще е най щастливия "човек" на света и ще убеждава тия които не консумират тия гадости какви са балъци и будали. А това, че на 50 ще има инфаркт или инсулт него не го интересува.
отговор Сигнализирай
27
мда
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Аз лично от пазара на Младост 1 спрях да купувам след като видях мъжа там надвесен да си похапва и да я хвали. Дори схвана какъв е проблема, че се отказах.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Всъщност в повечето случаи у нас се предлага не туршия, а мариновани зеленчуци. Не е истинска туршия и това, което се предлага в стерилизирани буркани, тъй като това са консервирани зеленчуци.---Ха-ха, в Германия не се продава абсолютно нищо друго. Туршия купувам само от бакалиите на турците, защото е като нашата. На германците даже киселото зеле е зеле с оцет, ситно смляно и отвратително, макар че също е част от националната кухня.
отговор Сигнализирай
25
Радослав
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
2. Туршията направена от истински зеленчуци и правилно е в пъти по полезна от зеленчуци от оранжерия през зимата! Има хора които все още сами си гледат зеленчуци и си правят сами туршия и тяхната туршия е в пъти по полезна от домат които изкарва 1 месец преди да се развали като тия дето се продават в големите вериги! Колкото до количеството сланина, сол и тн.-има хора ядат без грам мазно и са с висок холестерол, има други ядат мазно и нямат проблем с холестерола. Всичко е въпрос на ген и ензими!
отговор Сигнализирай
24
Радослав
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
1. Човешкия организъм е адаптиран към определени условия. По нашите ширини се ползват едни количества и типове подправки към които ние като нация сме свикнали, затова според едни може да е вредно, но ние сме адаптирани към това от поколения. Няма как да сложиш два индивида от две различни географски ширини и да кажеш, че за тях едно и също е полезно. Те са адаптирани към едно, ние към друго. Едните имат едни ензими които са наследствени и разграждат едни храни по един начин, другите иначе!
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Оня ден писаха колко вредна била домашната ракия, сега колко вредна била туршията, която не е в запечатано състояние от ментефабриките на мафията.
отговор Сигнализирай
22
inter
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Между другото този това си е доста скандална информация - или БАБХ са допуснали опасни храни в магазинната мрежа или този ексерт лъже! И в двата случая трябва проверки и виновния да понесе съдебна отговорност
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 3
От 35 години си слагам кисело зеле в бидон и досега няма случай, в който да не е станало много хубаво. Никой не ме е учил как се прави, не спазвам никакви правила, самото зеле не знам кое е подходящо и кое не, слагам различно количество морска сол и никога не го претакам, разклащам, продухвам и т.н. Държа го на открита тераса. Само зеле, вода и сол, нищо друго. Такова кисело зеле в магазина не можеш да купиш, а се прави бързо и лесно - слагаш, чакаш и ядеш.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
На 3литра буркан-3супени лъжици сол,2чаени чашки био ябълков оцет,синапено семе,3 аспирина,зеленчуци по избор-зелени домати,моркови,камби,карфиол,черен пипер зърна,ДАФ.лист,напълваш със вода и обръщаш буркана всеки ден,след 10дни е хрупкава и готова!нищо не вариш,не е кисела много ,нито прекалено солена!
отговор Сигнализирай
19
Преди
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 10
години гост в шоуто на Слави беше един от най-добрите японски готвачи. Човекът го каза доста дипломатично, но той беше втрещен от количеството сол което българите консумираме.
отговор Сигнализирай
Новини