IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

26
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
В САЩ цената на на такъв стек в магазина е 10$ на паунд, което е 22$ на килограм. Така, че не виждам за какви 200 лева ми говорят тия. Това не е кобе beef от Япония, което найстина струва толкова
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 44 Не харесвам 2
Как ще пишете цена за 100гр, а не за порция бе, готвач Петров!? То така могат да ти сервират 2 кила и кръчмето да си направи оборота за цялата седмица само от една маса.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 37 Не харесвам 5
Пича във видеото е по тенис-шорти и тениска, за какъв "висок клас" ресторант говорим въобще?! Какъв е тоя класен ресторант с неоксидиран рибай стек за 200 лева, дето влизаш по джапанки в него бее?
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 32 Не харесвам 2
Само не разбрах - тези порции със самолетният билет ли ги сервират - тва "висококачествено" мраморно месо -за ценители !!!! От кога се търкаля и прехвърля по фризерите ..да не пасе в задния двор на пясъка..Аман от измислени претенциозни снобски мурафети - пунтиращи ориенталско-селски БГ "стандарт"- на прашасалата алея..Мани мани
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 36 Не харесвам 3
Хайде стига с тези лъжи и шикалкавения, вече сте омръзнали на всички. Ясно и точно трябва да е записана цената на порциятя. Рестьорантьорите се уляха и наглеят все повече. Не случайно вече хората бягат от нашето море.
отговор Сигнализирай
21
Супер Селтак
преди 2 години
Харесвам 41 Не харесвам 10
Хахахахахахахахахахахаа rib-eye stake рибай стейк - напишете го на български уеее - че става дума за телешка плешка, цената в магазин Метро във Варна е 20 лева за килограм. Ама била селвктирана от блак ангус тинтири минтири, кат зема един кол и ви почна сичките шефове, дофчера пасяхте козите по баира днес ми продават пражоли по 1000 лева килограма.
отговор Сигнализирай
20
Страшно племе
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 23
Наистина ми е непонятно как *** без никаква идея за света се плюнчат и лаят. Навсякъде висок клас месо и не само се продава а цена на 100грама. Причината е, че стека се реже при поръчка, защото някои клиенти искат стек 250 грама, някои 300, други 500. Никой никому не виновен, че някой го мързи да чете. Прибвайте да си закупите висок клас сертифицирано телешко от породист *** и споделете колко ще ви излезе. ***, *** народ....само знаете да ревете и лаете...
отговор Сигнализирай
19
Minuva42
преди 2 години
Харесвам 26 Не харесвам 3
Още един ШЕФ да се изходи върху клиентите :)Абе хора къде се намирате? После се чудите защо си смучита палците и няма туристи :)
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 33 Не харесвам 2
"Самото месо не трябва да се разрязва преди консумация, защото се оксидира" ..........абеее, направо ти водят теле до масата, връзват го за един стол и ти подават един нож.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
Каква е тая перачница на незаконни кинти бе? Я им проверете по колко такива стека продават на ден.
отговор Сигнализирай
Новини