IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

46
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 32 Не харесвам 3
Не е точно така. Нормалната печалба от маса във всички заведения е поне 200%. Вземете цената на обикновени пържени картофи. Колко е едно кило, а за колко ви продават една порция от 200 грама. Относно стека вярно и е, че има и по 1000 лв килото, но дали наистина са им сервирали такъв или обикновен от по 25 лв парчето. Другото е, като цената е за 100 грама, защо в сметката не са писари грамажа на всеки един стек, а 14 пъти по 100 грама. И трите стека ли са били с еднакво тегло от 466 грама?
отговор Сигнализирай
45
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 27 Не харесвам 6
ШЕФ ПЕТРОФ ЗАСЛУЖАВА ДА МУ РАЗБИЯТ ГЛАВАТА С КАМЪНИ
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 33 Не харесвам 4
В САЩ един такъв стек е 50$,тия мутри искат двойно повече понеже си на Мутроморието.
отговор Сигнализирай
43
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 33 Не харесвам 9
Менюто е кретенски написано, в противоречие с масовата практика. Обикновено цената е на порция, а не на залък, или на отхапка. А и атмосферата в тая пицария изобщо не предполага такива цени. При такива цени има трима келнери, отделно сомелиер и адютант на гурме готвача.
отговор Сигнализирай
42
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 29 Не харесвам 2
- Келнер, вземете обратно тая пържола, толкова е твърда, че не може да бъде нарязана!!!- Съжалявам, господине, но вече сте я надраскал...
отговор Сигнализирай
41
Упс
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Разминават се обявените цени - някъде е на порция, другаде - на 100 грама. И мен са ме пързаляли така. Научих се да гледам повече!! Е, не винаги успявам.
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 23 Не харесвам 7
Скъпите риби ги готвят пред клиента! Това говед о пред клиента ли го опекаха? Дадоха ли му сертификат? А снимка на говедот о като живо за спомен? Кой е бил номерът на ушната марка да проследя от коя ферма в Ю ЕС ЕЙ е излязло?
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Не е от телефония бизнес - взема по 50 от надника на всеки човек дет води да берат плодове и зеленчуци в Брюксел и е от Попово
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 23 Не харесвам 3
Първата статия утре: Българите се изнасят на почивка в Гърция, а родните хотелиери и кръчмари се чудят - защо? Втората статия: Сезонът пропада, да се финансират кръчмие.
отговор Сигнализирай
37
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
До 37 - Защото не е от значение ...
отговор Сигнализирай
Новини